digi(taal) spreekuur

3 april 2018, van 10:00 tot 11:00 | WZC Erasmus, brasserie

Kosten: gratis

Helpen op de computer

Hebt u vragen over internet- en computergebruik, digitale diensten van de bibliotheek, (online) cursussen, de e-overheid of de Nederlandse taal. Kom dan naar het gratis digi(taal) spreekuur.

Wij hebben dan extra ruimte en tijd om u te helpen met al uw vragen. Over digitale zaken als: apps van de bieb, e-books, e-reader, internet, Office en social media. En over taalkwesties zoals leesproblemen, taalontwikkeling en online formulieren. Ook kunnen wij u ondersteunen bij online cursussen, zoals die van Oefenen.nl en u op weg helpen bij cursussen van Volksuniversiteit Fryslân en van ons Digi-Taalhuis-programma zoals Digisterker en Klik en Tik. Tot slot kunnen wij u meer vertellen over de digitale diensten van de bibliotheken zoals internet- en databankgebruik in onze vestigingen en het thuis online aanvragen en verlengen van materialen. Klik hier voor meer informatie over de spreekuren.

Daarnaast kunt u tijdens het Digi(taal) spreekuur uw openstaande posten contant afrekenen bij een medewerker van de bibliotheek.
 
Elke eerste dinsdag van de maand in de brasserie van Woonzorgcentrum Erasmus. U kunt gewoon langskomen, een afspraak is niet nodig.