Leen een Fries proeverij

27 januari 2018, van 19:00 tot 21:00 | dbieb Leeuwarden (Blokhuispoort)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zin in een goed verhaal?

Fries of Leen-Fries...

Tijdens het openingsweekend organiseren de Friese bibliotheken de grote Leen een Fries proeverij. En we willen graag dat jij erbij bent! Tussen 19.00 en 21.00 kun je direct echte leen-Friezen uitproberen. Schuif bijvoorbeeld aan bij Liset om van alles te leren over bloggen of leer in no time de spelregels van het kaatsen tijdens een goed gesprek met Saapke. En ook jij kunt op deze avond jouw verhaal kwijt! Hoe leuk is het om iets te vertellen over je werk, je hobby of je achtergrond. Gewoon aan een (on)bekende Fries die toevallig naast je zit. Drankje, muziek en meer gezelligheid zijn geregeld: loop lekker binnen en laat je verrassen.

Om 21.00 uur gaan we met z’n allen naar de pleinen voor de officiële opening van LF2018. 

Wat is Leen een Fries?

Leen een Fries is een initiatief van de Friese bibliotheken in het kader van LF2018. Met het project willen de bibliotheken ontmoetingen en het uitwisselen van verhalen tussen mensen mogelijk maken. Iedereen kan meedoen en aanmelden is heel eenvoudig via www.leeneenfries.nl.

Programma officiële opening LF2018
Op zaterdag 27 januari staat tussen 19.00 en 21.00 uur de binnenstad van Leeuwarden volledig in het teken van een preview van allerlei 2018-projecten. Om 21.00 uur wordt op drie pleinen de officiële opening spectaculair gevierd.