Start leesclub moderne literatuur in Leeuwarden

25 april 2019, van 19:00 tot 20:00 | dbieb Leeuwarden

Kosten: gratis

Ben je een echte liefhebber van moderne literatuur? En praat je er graag met anderen over of lijkt je dat juist leuk? Dan is een leesclub misschien iets voor jou. Kom donderdag 25 april naar dbieb in Leeuwarden voor meer informatie en kom in contact met anderen die dezelfde passie delen en hier ook graag over praten. En wie weet: ga je als lid van een leesclub moderne literatuur die avond weer de deur uit.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met dbieb. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Leesclubs zijn echt in opmars. Landelijk gezien vinden steeds meer mensen elkaar die graag met elkaar in gesprek gaan over literatuur in het algemeen en boeken in het bijzonder. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesclub meer aan lezen toe komt en een gesprek erover veel meerwaarde heeft.

Leidraad voor de leesgroepen is een lijst met moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken. Dit doe je aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.
Meer informatie vind je op www.senia.nl

Lijkt het je leuk de avond bij te wonen?

Belangstellenden zijn van harte welkom op 25 april a.s. vanaf 19.00 uur. Wel graag even aanmelden via wilhelmien.kalter@senia.nl.