walk&talk dbieb burgum

6 februari 2018, van 10:00 tot 12:00 | dbieb Burgum

Kosten: geen

Helpen op de computer

Dé koffiepauze voor werkzoekenden! Deze walk&talk staat in het thema van: LinkedIn.

Bij de maandelijkse koffiepauze voor alle werkzoekenden ben je altijd welkom. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je op zoek bent naar werk of hoe jong of oud je bent. De koffiepauzes geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht, ook als je nog een baan hebt. Het doel is te te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je (samen met andere werkzoekenden). Bij je (tijdelijke) collega’s vind je support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen. Soms nodigen we een gastspreker of deskundig uit die over een onderwerp specifieke informatie en tips geeft. 

Deze keer zal Trainer Kinley Hillen van Momentum Carrièrediensten samen met consulent Brenda Ramakers een LinkedIn Training verzorgen op dinsdag 4 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Bieb in Burgum.

Wat is het nut en de noodzaak van LinkedIn? Hoe gebruik je het? Hoe kan je zorgen dat je niet een van de 10-tallen bent die solliciteert, of een van de 100-tallen als je solliciteert via Indeed. Het is lastig om met zoveel ‘concurrentie’ aan het werk te komen. Met deze workshop leren we hoe je LinkedIn kan gebruiken, zonder dat het je extra tijd en energie kost. Op een praktische en laagdrempelige manier, wordt uitgelegd hoe linkedIn jou helpt je concurrentie voor te zijn en dus díe vacatures te vinden die NIET op indeed staan.

Die ideale baan is er ook voor jou en met deze workshop komt die voor iedereen binnen handbereik!