blijf ontdekken

zadenbibliotheek fryslân

zadenbibliotheek fryslân

Leen gratis zaden van groenten, kruiden en bloemen bij Zadenbibliotheek Fryslân. In de zadenbibliotheek in dbieb Leeuwarden geldt geen uitleentermijn en er zijn geen boetes. Je kiest zaden die je nieuwsgierig maken of die je graag wilt hebben.

reality tour blok out

relity tour blok out

Ontdek de geheimen van de Blokhuispoort met de mixed-reality tour Blok Out. Blok Out is een serious game waarbij de werkelijkheid en de (digitale) fictieve spelwereld naadloos met elkaar verweven zijn. de route is op de historische locatie De Blokhuispoort.  

digitale geletterdheid

digitale geletterdheid

De maatschappij wordt in een hoog tempo steeds meer digitaal. Helaas is er sprake van een digitale kloof: er zijn nog veel mensen in onze samenleving die niet mee kunnen komen op digitaal gebied. In dit dossier wordt uitgelegd wat digitale geletterdheid is en wat er nodig is aan vaardigheden om je staande te houden in de digitale wereld.

zaalverhuur

Vergaderen of werken in hartje centrum van Leeuwarden? Dat kan in dbieb. Een aantal cellen van de Blokhuispoort is namelijk omgetoverd tot functionele vergader- cq werkruimte.

lees meer en reserveer meteen een ruimte

lid worden

Regel hier online je lidmaatschap.

schrijf je meteen in als lid