blijf ontdekken

Bij dbieb denk je al snel aan boeken. Maar er valt zoveel meer te ontdekken. Zo organiseren we tal van cursussen, activiteiten en tentoonstellingen; voor elk wat wils! We zijn een plek om te leren en te ontmoeten. Om jezelf te blijven ontwikkelen.

  • Taal & literatuur

  • Kunst & cultuur

  • Filosofie, wetenschap en maatschappij

  • Creatief & natuur

  • Coaching & communicatie

  • Digitaal & computer

Zadenbibliotheek Fryslân

zadenbibliotheek fryslân

Leen gratis zaden van groenten, kruiden en bloemen bij Zadenbibliotheek Fryslân. In de zadenbibliotheek in dbieb Leeuwarden, Burgum en Grou geldt geen uitleentermijn en er zijn geen boetes. Je kiest zaden die je nieuwsgierig maken of die je graag wilt hebben.

Reality tour Blok Out

reality tour blok out

Ontdek de geheimen van de Blokhuispoort met de mixed-reality tour Blok Out. Blok Out is een serious game waarbij de werkelijkheid en de (digitale) fictieve spelwereld naadloos met elkaar verweven zijn. de route is op de historische locatie De Blokhuispoort.  

Theorie rijbewijs bij dbieb

theorie rijbewijs

In dbieb kun je gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van
Theorie.nl. Wil jij de kans vergroten dat je gaat slagen voor je theorie-examen, oefen dan thuis (na inloggen) of in dbieb.


Nieuwe aanwinsten


word lid van dbieb

Een abonnement bij dbieb geeft je toegang tot een schat aan boeken, e-books, luisterboeken, dvd’s en tijdschriften. Voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien krijg je als klant allerlei kortingen en voordelen, in én buiten dbieb.

schrijf je meteen in als lid