Alle vestigingen van dbieb zijn t/m maandag 15 maart gesloten. Voor vragen over onze dienstverlening tijdens de sluiting verwijzen we je graag naar de pagina met meest gestelde vragen. Onze online-activiteiten gaan wel door. Raadpleeg hiervoor de webagenda.

blijf ontdekken

Zadenbibliotheek Fryslân

zadenbibliotheek fryslân

Leen gratis zaden van groenten, kruiden en bloemen bij Zadenbibliotheek Fryslân. In de zadenbibliotheek in dbieb Leeuwarden, Burgum en Grou geldt geen uitleentermijn en er zijn geen boetes. Je kiest zaden die je nieuwsgierig maken of die je graag wilt hebben.

Reality tour Blok Out

relity tour blok out

Ontdek de geheimen van de Blokhuispoort met de mixed-reality tour Blok Out. Blok Out is een serious game waarbij de werkelijkheid en de (digitale) fictieve spelwereld naadloos met elkaar verweven zijn. de route is op de historische locatie De Blokhuispoort.  

Theorie rijbewijs bij dbieb

theorie rijbewijs

In dbieb kun je gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van
Theorie.nl. Wil jij de kans vergroten dat je gaat slagen voor je theorie-examen, oefen dan thuis (na inloggen) of in dbieb.

digitale bestanden

dbieb heeft toegang tot een groot aantal digitale bestanden. Deze bevatten stuk voor stuk een schat aan informatie. Veel van deze bestanden zijn in dbieb gratis te gebruiken en voor leden vanuit huis te gebruiken.

de digitale bestanden in dbieb èn thuis

Nieuwe aanwinsten

bekijk alle aanwinsten


word lid van dbieb

Een abonnement bij dbieb geeft je toegang tot een schat aan boeken, e-books, luisterboeken, dvd’s en tijdschriften. Voor een aantrekkelijke prijs. Bovendien krijg je als klant allerlei kortingen en voordelen, in én buiten dbieb.

schrijf je meteen in als lid