blijf ontdekken

zadenbibliotheek fryslân

zadenbibliotheek fryslân

Leen gratis zaden van groenten, kruiden en bloemen bij Zadenbibliotheek Fryslân. In de zadenbibliotheek in dbieb Leeuwarden geldt geen uitleentermijn en er zijn geen boetes. Je kiest zaden die je nieuwsgierig maken of die je graag wilt hebben.

reality tour blok out

relity tour blok out

Ontdek de geheimen van de Blokhuispoort met de mixed-reality tour Blok Out. Blok Out is een serious game waarbij de werkelijkheid en de (digitale) fictieve spelwereld naadloos met elkaar verweven zijn. de route is op de historische locatie De Blokhuispoort.  

dossier vrijwillig levenseinde

voeding

We worden met zijn allen steeds ouder en door de medische technologie blijven mensen steeds langer leven. Dat kan ten koste gaan van de kwaliteit van leven. Er zijn mensen die dan hun leven voltooid vinden en euthanasie willen plegen. Dit dossier biedt informatie over wat de wet zegt over euthanasie, voltooid leven, het debat daarover, waar hulp kan worden geboden en vitaal ouder worden.

zaalverhuur

Vergaderen of werken in hartje centrum van Leeuwarden? Dat kan in dbieb. Een aantal cellen van de Blokhuispoort is namelijk omgetoverd tot functionele vergader- cq werkruimte.

lees meer en reserveer meteen een ruimte

nieuwe aanwinsten