blijf leren

theorie rijexamen oefenen

theorie rijexamen

In dbieb kun je gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van
Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zijn in het oefenprogramma verwerkt. Wil jij de kans vergroten dat je gaat slagen voor je theorie-examen, kom dan oefenen in dbieb.

 

taal leren?

Hablas español? или русский? Een taal leren is niet alleen handig. Het is ook dé manier om je hersencellen in conditie te houden. Italiaans, Russisch, Engels, Duits, Spaans of Frans. Via dbieb kun je een online taalcursus volgen. Maar je kunt er ook voor kiezen om onder leiding van een docent een taalcursus te volgen. We bieden cursussen voor beginners, basisgebruikers en gevorderden.

spraakmakende boeken

De lezingenreeks Spraakmakende Boeken komt ook in 2018 naar de dbieb! Zeven lezingen over zeven actuele boeken. Wil je meer te weten komen over ‘De Nix’ van Nathan Hill. Of ‘En ik herinner me Titus Broederland’ van Auke Hulst? Aan de hand van specialisten (bijvoorbeeld van de Faculteit der Letteren van Rijksuniversiteit Groningen) verdiep je je in het verhaal, de achtergronden en de schrijver.