Onze vestigingen zijn open. We doen ons best je bezoek aan dbieb zo veilig mogelijk te maken. We leggen graag uit hoe we dit doen en wat we van onze bezoekers vragen. Tip: lees voor een bezoek aan dbieb onze richtlijnen.

Theorie rijexamen oefenen

In dbieb kun je gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van
Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zijn in het oefenprogramma verwerkt. Wil jij de kans vergroten dat je gaat slagen voor je theorie-examen, oefen dan thuis (na inloggen) of in dbieb.

Taal leren?

Hablas español? Een taal leren is niet alleen handig. Het is ook dé manier om je hersencellen in conditie te houden. Italiaans, Arabisch, Engels, Duits, Spaans, Latijn of Grieks? Via dbieb kun je allerlei taalcursussen volgen.
 

Spraakmakende Boeken

De lezingenreeks Spraakmakende Boeken komt ook in 2020/2021 naar de dbieb! Zeven lezingen over actuele boeken. Wil je meer te weten komen over Transit van Rachel Cusk of Op aarde schitteren we even van Ocean Vuong? Specialisten leiden je door het verhaal, de achtergronden en de schrijver.

Tips van dbieb bij de cursussen