blijf lezen - blijf luisteren

terug naar blijf ontdekken


Tips voor kinderen

Bij dbieb leen je boeken, e-books, luisterboeken, films en nog veel meer. Je kunt meedoen aan allerlei activiteiten in de werkplaats en regelmatig zijn er voorleesmomenten of kindervoorstellingen om naartoe te gaan. Bij dbieb is van alles te doen. Tot achtien jaar is het lidmaatschap gratis.

Leuke boekentips

E-books van de bibliotheek

Ben je lid van dbieb? Met de meeste lenerspassen mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je bij de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb.

Muziek

Luister thuis of in dbieb naar je favoriete muziek via Muziekweb en ontdek zo nieuwe muziek. Leen cd’s en bladmuziek uit muziekbibliotheken van Nederland. Of geef je op voor een muziek-luistergroep van Senia om met samen favoriete muziekstukken uit te diepen.

Frysk Muzyk argyf

In het Frysk Muzyk argyf vind je alles wat betrekking heeft op componisten en componeren in Fryslân. In de catalogus bevindt zich een groot aantal gedigitaliseerde partituren van Friese componisten, te downloaden tegen betaling van € 0,50 per pagina.

LuisterBieb

Thuis op de bank, onderweg naar je werk of wandelend in het park. Met de LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken. Download de gratis app voor tablet of smartphone.
 

Tips van dbieb

blijf lezen, blijf ontdekken

lees de aanbevelingen van onze medewerkers