dbieb online

volwassenen

Bekijk hier welke handige bronnen je allemaal online kunt gebruiken via de Bibliotheek, maar ook vanuit huis. Inloggen doe je met je pasnummer en wachtwoord van je bibliotheekabonnement. 


Ook vanuit huis kun je dbieb blijven ontdekken. Denk aan het lenen van e-books, online de krant lezen of naar mooie verhalen luisteren via de Online Bibliotheek App. Volg een gratis training op het gebied van ICT-vaardigheden, vreemde talen, hobby en gezondheid of bekijk een online uitzending over werk zoeken, digitale tips en trucs of over opvoeding.

Op deze pagina vind je ons online aanbod voor thuis.
 


De Online Bibliotheek

Lid van dbieb of van een andere bibliotheek? Dan kun je met de gratis Online Bibliotheek App e-books en luisterboeken lenen. Vul je persoonlijke 'boekenplank’, zoek & vind je favoriete titels, maak er verlanglijstjes van en deel hartjes uit.

De Tijdschriftenbieb

De TijdschriftenBieb is een tijdelijke gratis app voor iedereen die lid is van dbieb. In de TijdschriftenBieb zitten zestien bladen met edities vanaf begin 2020, met onderwerpen als reizen, mode, politiek, kunst en psychologie. Iedere week komen er nieuwe tijdschriften in.

Gratis online cursussen

Wil je leuk en makkelijk iets bijleren? Een vreemde taal, digitale fotografie of beter met stress kunnen omgaan?Of misschien kun jij wel een korte cursus geluk gebruiken? Kijk snel of er een online training voor jou bij is. 

Online events terugkijken

Bekijk meer op YouTube

Digi-special terugkijken

Bekijk meer op youtube

Online oudercafé terugkijken

Meer video's van het online oudercafé op Facebook

Walk & Talk terugkijken

bekijk meer op youtube


Onderzoeken & verdiepen

Lezen & literatuurInformatief