dbieb gaat stapsgewijs weer open

Lees meer in de antwoorden op de veel gestelde vragen.

dbieb online

volwassenen

Boeken lenen in de vestigingen van dbieb gaat nu even niet. Gelukkig kun je nog steeds op verschillende manieren gebruik maken van onze diensten. Denk aan het lenen van e-books, online de krant lezen en naar mooie verhalen luisteren uit de LuisterBieb. Zo kun je vanuit huis dbieb blijven ontdekken!


ThuisBieb; gratis e-books voor jong en oud

De ThuisBieb-app biedt 100 e-books voor jong en oud. Of je nu lid bent van de bibliotheek of niet; je kunt gratis e-books lezen.

download hier de thuisbieb-app

E-books lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb. De online Bibliotheek heeft meer dan 28.000 e-books. Het aanbod wisselt, zodat er steeds verrassende titels aangeboden worden.

Luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb. N.B. Er is tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken aan de LuisterBieb-app toegevoegd. Deze is ook voor niet-leden beschikbaar.

Ontwikkeling

Maak nú kosteloos gebruik van online programma's op het gebied van ICT-vaardigheden, vreemde talen, hobby en gezondheid.

Vraag snel een inlog aan via een mailtje aan bibliotheekstelsel@kb.nl

of bel 06 11 95 00 21

 

digi-bieb via de telefoon

Heb je hulp nodig bij het lenen van e-books, het digitaal inloggen bij databanken, het installeren van de apps van de bieb of andere digitale vragen om toch te blijven lezen, meld je dan aan voor hulp. Maartje (op foto), Anieke, Mirella of Maaike belt je zo snel mogelijk om je te helpen.

Vragen voor het belastingspreekuur en het Informatiepunt Digitale Overheid

De fysieke buurtservicepunten zijn dicht, maar ze zijn telefonisch en per mail nog wel te bereiken. Je kunt met je vragen terecht bij het algemene nummer / telefonisch spreekuur van het buurtservicepunt: 06 348 43 569, op 06 2493 8018 of mail je vragen naar: info@buurtservicepunt.nu  

Lezen & literatuurInformatief