Koken & Eten
Kies een thema binnen Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
De bijbel van de Nederlandse keuken
Janneke Vreugdenhil
-
Leuke recepten
Sandra Waterschoot
-
Everyday fresh
Donna Hay
-
Zoet
Jorrit van Daalen Buissant des amorie, Sofia Chanou
-
Charlie's kitchen
Charlotte de Jong
-
Ovenbijbel
Elise Gruppen-Schouwerwou, Nina de Bruijn
-
Het geheim van de tuin
Jan Paul Schutten, Joris Bijdendijk
-
De makkelijke keuken
Karin Luiten
-
Heel Holland Bakt appeltaart
Martine Steenstra
Boekentips van onze redactie
-
Niet roken maar koken
Pauline Dekker, Wanda de Kanter
Kookboek met suggesties voor veertien niet al te ingewikkelde diners, samengesteld om fondsen te werven voor de antirookcampagne waar beide auteurs (longartsen) sterk bij betrokken zijn.
Gedrukt boek
-
Magisch Maleisisch
Norman Musa
Culinaire reis door Maleisië. Maak kennis met de rijke mix aan etnische invloeden op deze minder bekende Aziatische keuken. Met veel liefde geschreven door de beroemde chef Norman Musa.
Gedrukt boek
Boek van de maand
Jantine Crezée
Zilveren lepel
De zilveren lepel is de bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. Dit boek is met 2000 recepten een onmisbare klassieker voor iedereen die van goed Italiaans eten houdt.
E-books
-
Als kok in Frankrijk
Bart Van Loo
-
Het 2 dagendieet
Michelle Harvie, Tony Howell
-
Werken met wild
Peter Klosse, Theus de Kok, Peter Paul van den Breemen
-
Smart cooking compleet
Julius Jaspers
-
Quinoa
Eric van Veluwen, Robert van Beckhoven
-
De kleine chocolade voor dummies
Anja Wiersma
-
Bierbrouwen voor Dummies
Jacques Bertens
-
Verder koken zonder e-nummers
Dinneke Dikkenberg