Vanaf maandag 28 november sluiten alle vestigingen om 17.00 uur. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht en hanteert dbieb de anderhalvemeter richtlijn. Activiteiten in de avonduren zijn uitgesteld tot na 18 december. Voor activiteiten die plaatsvinden in de Kapel, vragen we een coronatoegangsbewijs. Bekijk onze aangepaste richtlijnen.

kranten en tijdschriften

terug naar collectie

De laatste editie Voetbal International doornemen? Het Friesch Dagblad of de Volkskrant lezen? Een uurtje in de Linda neuzen of de Quest ontdekken? In dbieb liggen tientallen tijdschriften en kranten voor je klaar, of je nu lid van dbieb bent of niet. Via dbieb heb je bovendien toegang tot Pressreader, een groot bestand met Nederlandse en buitenlandse kranten. Daarnaast hebben leden van dbieb tijdelijk toegang tot de TijdschriftenBieb, een app met zestien populaire tijdschriften om lekker digitaal in rond te neuzen.

Kranten en tijdschriften in dbieb

In elke vestiging van dbieb vind je kranten en tijdschriften. De nieuwste nummers van de tijdschriften lees je in dbieb, de oudere nummers kun je lenen. Stop het tijdschrift dat je wilt lenen in een hoesje dat daarvoor klaarligt en leen het tijdschrift via de selfservice balie.

meer faciliteiten in dbieb

kranten en tijdschriften lezen

Pressreader

Pressreader is een groot bestand met buitenlandse en Nederlandse digitale kranten. Je kunt dit inzien in dbieb. Via de Pressreader app kun je in dbieb de kranten op je eigen smartphone, laptop of tablet downloaden. Ook kun je via Pressreader thuis de kranten lezen.

Tijdschriftenbieb

De TijdschriftenBieb is een tijdelijke gratis app voor iedereen die lid is van dbieb. De app bevat 16 verschillende bladen met edities vanaf begin 2020, over reizen, mode, politiek, kunst en psychologie.

Meer digitale kranten

meer digitale bronnen