Alle vestigingen van dbieb zijn t/m dinsdag 20 april gesloten. Voor vragen over onze dienstverlening tijdens de sluiting verwijzen we je graag naar de pagina met meest gestelde vragen. Onze online-activiteiten gaan wel door. Raadpleeg hiervoor de webagenda.

Nieuwe boeken

Boekentips van de redactie

 • Bas Nijhuis

  Eddy van der Ley

  Inkijkje in het professionele leven van Bas Nijhuis (1977), één van de topscheidsrechters die het Nederlandse voetbal rijk is.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bas Nijhuis

 • Ali

  Jonathan Eig

  Biografie over wereldkampioen boksen Muhammad Ali (1942-2016), o.a. over zijn politieke en religieuze opvattingen en de achtergronden van het Amerika waarin hij opgroeide en beroemd werd en hoe hij met het rassenonderscheid omging.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ali

 • De Bosatlas van het Nederlandse voetbal

  Jurryt van de Vooren

  Atlas met kaarten over het voetbal in Nederland, o.a. over het ontstaan, de profs, amateurs, stadions, vrouwenvoetbal en clubs. Met veel kaarten, tabellen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 14 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De Bosatlas van het Nederlandse voetbal

 • Kimi Räikkönen

  Kari Hotakainen

  Levensbeschrijving van de Finse autocoureur Kimi Räikkönen (1979).

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kimi Räikkönen

 • Paumen

  Maartje Paumen, Robèrt Misset

  Top-hockeyster Maartje Paumen (1985, ik-figuur) vertelt over haar leven en sportieve carrière. Met een katern kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Paumen


Boek van de maand

20 Jaar Dartsgekte

Let's play darts! In 20 jaar dartsgekte laat Van der Giessen het brede spectrum van de internationale dartswereld passeren. Van de groei van het darts op de Nederlandse tv, de bizarre outfits en bijnamen tot de eigenaardigheden van de darttoppers.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken