meestgestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op veel gestelde vragen rondom Corona. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Stuur gerust een mail naar klantenservice@dbieb.nl of neem telefonisch contact met ons op via 058 – 234 77 77 (ma-vr 9.00-17.00 uur).

Algemeen

Basisregels voor iedereen en overal

Om een bezoek aan dbieb voor iedereen prettig te laten verlopen, vragen we het volgende van onze bezoekers:

  • Geef elkaar de ruimte
  • Een mondkapje is niet meer verplicht. Wie het prettig vindt, mag natuurlijk een mondkapje dragen.
  • Wij zorgen voor voldoende frisse lucht en desinfectiemiddelen.

Hanteert dbieb een maximaal aantal bezoekers?

Nee, er geldt geen maximaal aantal bezoekers per vestiging meer.

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

Nee, het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht in dbieb. Wie het prettig vindt om dit wel te doen, mag een mondkapje dragen. Ook medewerkers kunnen zelf kiezen of ze een mondkapje willen dragen.

Ik heb gezondheidsklachten. Mag ik dbieb bezoeken?

Bij gezondheidsklachten vragen we je om thuis te blijven.

Moet ik bij mijn bezoek aan dbieb een Coronatoegangsbewijs laten zien?

Het Coronatoegangsbewijs vervalt met ingang van 25 februari. Alle activiteiten zijn vanaf die datum weer te bezoeken zonder dit bewijs. Heb je een voorstelling geboekt waarvoor eerder wél een Coronatoegangsbewijs werd gevraagd, dan vervalt deze plicht.

Kan ik de spreekuren bezoeken?

Ja, de spreekuren zijn gratis en op inloop te bezoeken. Aanmelden is niet nodig. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen organiseert dbieb in de kerstperiode extra spreekuren.

Kan ik werken of studeren in dbieb?

De werk- en studieplekken zijn opengesteld. Omdat de 1,5 meter afstandsregel vervalt, kunnen we de capaciteit weer aanpassen. Hierdoor zijn met ingang van 25 februari meer werk- en studieplekken beschikbaar. De Stille Studiezaal wordt op een later moment weer opengesteld. Op de tafels staan desinfectiemiddelen klaar om (indien gewenst) voor en na gebruik het werkblad, het toetsenbord en de muis te reinigen.

Kan ik meedoen aan activiteiten in dbieb?

Alle activiteiten zijn weer opgestart.

Kan ik een zaal huren?

Tijdens de openingsuren van dbieb zijn de zalen via de pagina zaalverhuur beschikbaar voor verhuur. De zaalcapaciteit is weer teruggebracht naar 100%. In de zalen zijn desinfectiemiddelen en spatschermen aanwezig. Hier kan vrijbljvend gebruik van worden gemaakt.

 

Welke maatregelen treft dbieb in het kader van hygiëne en ventilatie?

In elke zaal/cursusruimte staat een luchtzuiveringsmachine, die de lucht filtert. Hiermee zorgen we voor een optimale luchtkwaliteit. Bij de ingang, op de werkplekken en in de cursusruimtes zijn desinfectiemiddelen aanwezig.

Is Bajes Streetfood Club geopend?

Bajes Streetfood Club is open. Voor de openingstijden kun je een kijkje nemen op de website van Bajes Streetfood Club. Bajes Streetfood Club Leeuwarden.  


Materialen laten bezorgen

Vanwege Corona durf ik nog niet naar dbieb te komen. Kan ik toch boeken lenen?

Ja, iedereen die lid is van dbieb kan gebruik maken van de bezorgservice. Deze service is blijvend aan onze diensten toegevoegd. Hoe het plaatsen van een bestelling in zijn werk gaat, lees je op de pagina boeken laten bezorgen.

 


Werken en studeren in dbieb

Zijn alle werkplekken weer opengesteld?

De werk- en studieplekken zijn weer volledig opengesteld. Dat betekent dat er weer meer plekken beschikbaar zijn. De Stille Studiezaal gaat op een later moment weer open.


terug naar welkom in dbieb


  • Contact

    Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem contact met ons op.