Onze vestigingen zijn open. We doen ons best je bezoek aan dbieb zo veilig mogelijk te maken. We leggen graag uit hoe we dit doen en wat we van onze bezoekers vragen. Tip: lees voor een bezoek aan dbieb onze richtlijnen.

jongeren | 12-15 jaar

De informatie op deze pagina komt van Jeugdbibliotheek.nl. Op Jeugdbibliotheek.nl vind je nog veel meer boeken en handige informatie voor je werkstuk en spreekbeurt.

Lees deze e-books op je telefoon of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl

Nieuwe boeken bij de bieb

Nieuwe online Bibliotheek-app

Naar online Bibliotheek-app

Nooit meer een boete en 10 ebooks en luisterboeken tegelijk lenen? Dat kan met de online Bibliotheek-app. Download hem gratis op je tablet of telefoon.

De Weddenschap

naar de Weddenschap

Tijdens De Weddenschap lees je het komende half jaar drie toffe boeken. Famke Louise, DIO en Jeangu Macrooy helpen je erbij. Doe je ook mee?

Werkstuk of spreekbeurt?

Naar de ThuisBieb

Zoek je informatie voor je spreekbeurt? Of moet je een werkstuk maken voor school? Op jeugdbibliotheek.nl en kun je kiezen uit meer dan 300 onderwerpen. 

Boeken lezen voor school

Naar Lezen voor de Lijst

Zoek je een leesboek voor school? Met Lezen voor de Lijst vind je het boek, e-book of luisterboek dat bij je past. Ook kun je heel gemakkelijk je leesniveau testen.

Tips van de Jonge Jury

Dyslectisch? Kies een boek van het Makkelijk Lezen Plein

Naar Makkelijk Lezen

de digitale bestanden in dbieb

Ben je op zoek naar boeken om voor de lijst te lezen, zoek je informatie voor school of wil je vast oefenen voor je theorie rijexamen. Kom naar dbieb en klik op de publiekscomputers op alle bestanden. Je kunt dan alles gemakkelijk vinden in het publieksmenu zonder in te loggen.

publieksmenu