In dbieb Stiens is tot de verhuizing geen WiFi beschikbaar. Daardoor kunnen de werkplekken niet gebruikt worden. Kopiëren is wel mogelijk. Ook belastingaangifte doen in dbieb Stiens is mogelijk.

hulp bij belasting­aangifte

terug naar leren

Belastingaangifte doen via de computer kan lastig zijn. Wat hulp is dan fijn. Bijvoorbeeld van een expert die meekijkt of je het goed hebt ingevuld. Iemand die je vragen kan beantwoorden. 

In de vestigingen van dbieb kun je bovendien de hele maand maart gratis gebruik maken van een computer om je belastingaangifte te doen.


Spreekuur belastingen en toeslagen in Leeuwarden

Heb je hulp nodig bij de belastingaangifte voor particulieren of het aanvragen van toeslagen of heb je vragen over deze zaken, loop dan vrij binnen voor deskundige hulp vanuit het Buurtservicepunt.

elke vrijdag van 10.00 - 12.00 uur in dbieb Leeuwarden (m.u.v. schoolvakanties)

 

spreekuur belastingen en toeslagen

Invulhulp belastingaangifte in Burgum

Wie hulp nodig heeft bij het invullen van de belastingaangifte, kan terecht in dbieb. Tijdens de belastingperiode zitten vrijwilligers van KEaRN elke dinsdag voor je klaar om je te helpen. 

  • Dinsdag 7, 14, 21, 28 mrt, 4, 11, 18 en 25 apr, 10.30-12.30 uur
  • De service is gratis; maak snel een afspraak aan de balie of via 058- 234 77 77

invulhulp belastingaangifte

Formulierenloket in Burgum

Bij het Formulierenloket van KEaRN kun je terecht met al je vragen over overheidszaken. Dus ook voor vragen over je belastingaangifte.

  • Elke dinsdag van 15.30-17.30 uur. 
  • Je kunt zonder afspraak binnenlopen.

formulierenloket

dbieb helpt je verder

Bij het informatiepunt digitale overheid kun je in dbieb Leeuwarden elke dinsdag en vrijdag terecht met al je vragen over wonen, werk, welzijn en allerlei overheidsinstanties. Bijvoorbeeld met vragen over: DigiD, belastingen en toeslagen, zorg, werk of uitkering, rijbewijs, AOW aanvragen, verkeersboetes betalen. Aanmelden is niet nodig.

Bekijk hier de data en locaties

Werken met DigiD

Voor hulp bij belastingaangifte heb je een DigiD of een machtigingscode nodig. Neem die mee naar het spreekuur. Heb je geen DigiD en wil je graag leren hoe je met een DigiD moet werken? Schrijf je dan in voor de cursus ‘Werken met DigiD’. De startdatum is 28 maart.

dinsdag 28 maart t/m 18 april 2023, 9.30-11.30 uur, dbieb leeuwarden

Digi-spreekuren

Heb je een vraag over je telefoon, laptop of computer?

Vrijwilligers van onze digi-spreekuren zitten elke week klaar om allerlei vragen te beantwoorden.
 

Bekijk hier de data en locaties

zelf belastingaangifte doen op de computers in dbieb

In de maand maart en april zijn er in alle vestigingen van dbieb computers gereserveerd voor het doen van belastingaangifte. Wil je hier gebruik van maken? Wees welkom!

meer informatie over de computers

computeren

Direct bellen met de belastingdienst? Bel gratis de BelastingTelefoon: 0800 - 0543