leren computeren

terug naar computeren

Bij dbieb kan iedereen op elk instapniveau (beter) leren computeren. Door mee te doen aan een computercursus of oefengroep, leer je in je eigen tempo beter computeren. Meedoen is leerzaam én gezellig! Door elkaar te helpen, leer je snel. Je leert onder andere: zoeken op internet, e-mailen, bestanden downloaden, social media gebruiken, internetbankieren en nog veel meer.

Cursus leren computeren

Wie het lastig vindt om met de computer of smartphone te werken, ervaart steeds meer problemen in het dagelijks leven.

Tegenwoordig gaat immers heel veel online: van bankieren tot het aanvragen van een toeslag of het maken van een afspraak bij de kapper.

Met deze cursus van 10 lessen, leer je stapsgewijs hoe je dit zelf doet.

 

Bekijk hier de data en locaties van de cursus en meld je aan

Oefengroepen

In een oefengroep ga je zelfstandig, in je eigen tempo en op je eigen niveau aan de slag met opdrachten. Met hulp van een vrijwilliger vergroot je je computerskills.

Een oefengroep is gratis. Meld je aan via de onderstaande knop en een medewerker van dbieb neemt contact met je op om af te spreken wanneer je kunt starten en welke groep of cursus bij je past.

dbieb wijkgebouw Bilgaard: woensdagochtend van 9.30 - 11.30 uur

In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

meld je aan voor de oefengroep computer en internet

Thuis oefenen met computer & tablet

Wil je thuis leren werken met computers en internet? Een mailtje sturen? Iets kopen of opzoeken op internet? Maak een gratis account aan bij Oefenen.nl en log meteen in.

lees meer over oefenen.nl

  • Hulp nodig?