dbieb-vestigingen gesloten tot 18 mei

Gepubliceerd op: 7 april 2020 12:44

dbieb Leeuwarden

Het Coronavirus (COVID-19) houdt Nederland - en daarmee ook dbieb - al geruime tijd stevig in haar greep. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen neemt dbieb haar verantwoordelijkheid en dit betekent dat wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Al onze vestigingen blijven voor het publiek gesloten tot 18 mei.

Afhaal- en bezoekservice

We realiseren ons dat sluiting van onze vestigingen vervelende gevolgen heeft voor onze leden. Niet alleen onze publieksactiviteiten zijn geannuleerd of uitgesteld, ook een bezoek aan dbieb voor het lenen, reserveren en inleveren van boeken is op dit moment niet mogelijk. Gelukkig hebben we een manier gevonden om je toch van dienst te zijn. We bieden een tijdelijke service waardoor je bij dbieb boeken, dvd’s en tijdschriften kunt lenen. Via een bestelformulier op onze website kun je materialen aanvragen die je op een vooraf vastgesteld moment kunt afhalen. Behoor je tot de kwetsbare doelgroep, oefen je een vitaal beroep uit of ben je niet in staat om naar dbieb te komen? Dan brengen we de boeken gratis bij je thuis. Op onze website dbieb.nl vind je het bestelformulier, de werkwijze en de spelregels.

Luisterboeken, e-books en online hulp Alternatieven

Naast de afhaal- en bezorgservice kun je natuurlijk ook gebruik maken van online alternatieven, zoals het lenen van e-books, de LuisterBiebApp en de ThuisBiebApp. Hier wordt gelukkig al veelvuldig gebruik van gemaakt. Op onze pagina dbieb online vind je een overzicht van onze online diensten.

Meest gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. We hebben daarom een pagina ingericht met veel gestelde vragen en antwoorden. Staat het antwoord op je vraag hier niet bij? Mail dan gerust uw vraag naar klantenservice@dbieb.nl.

Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via 058 - 234 77 77. Voor meer nieuws kun je ons ook volgen op onze website en social media (Facebook, Instagram en Twitter).