Alle vestigingen van dbieb zijn t/m dinsdag 9 februari gesloten. Voor vragen over onze dienstverlening tijdens de sluiting verwijzen we je graag naar de pagina met meest gestelde vragen. Onze online-activiteiten gaan wel door. Raadpleeg hiervoor de webagenda.

Jubileumconcert Dirk Dekker

Gepubliceerd op: 10 september 2020 15:42

Dirk Dekker

Op zondagmiddag 27 september vindt om 15:00 in de Doopsgezinde kerk aan de Wirdumerdijk in Leeuwarden een bijzonder concert plaats: het jubileumconcert ter gelegenheid van de 75e verjaardag van componist Dirk Dekker. Het concert wordt georganiseerd door het Frysk Muzyk Argyf.

Dirk Dekker, geboren in 1945 in Den Haag, woont en werkt al meer dan 40 jaar in Friesland. Zijn oeuvre strekt zich uit van kamermuziek tot opera, van werken voor koor tot elektronische muziek.
Tijdens dit jubileumconcert worden zowel zijn vroegste als meest recente werk ten gehore gebracht. De Sonatine voor klarinet en piano uit 1967, maar ook het werk Beyond the rainbow uit 2018, gecomponeerd in opdracht van het Colori-ensemble.

Vanwege Corona is reserveren verplicht. Stuur een e-mail naar info@fryskmuzykargyf.nl, onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Kom je met meerdere personen? Vermeld dan ook de namen van de overige bezoekers.

De toegang is gratis, maar een vrijwillige (contante) bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

  • Locatie: Doopsgezinde kerk, Wirdumerdijk 18, Leeuwarden
  • Datum: 27 september 2020
  • Aanvangstijd: 15.00 uur