Nationale Voorleesdagen 22 jan t/m 1 februari

Gepubliceerd op: 21 januari 2020 11:28

voorleesdagen

Voorlezen is leuk én belangrijk! En om dat nog eens extra te benadrukken zijn er de Nationale Voorleesdagen! Dit jaar van 22 januari tot en met 1 februari 2020. dbieb organiseert in en rondom deze week leuke activiteiten voor kinderen van 1,5 tot en met 6 jaar en hun ouders.

Kom kijken naar het Voorleestheatertje
In dbieb Gytsjerk, Grou, Hurdegaryp en Stiens kun je kijken en luisteren naar een heerlijk mopperboek. Het verhaal wordt verteld aan de hand van vertelplaten in een Voorleestheatertje. Daarna ga je gezellig een dierenmasker knutselen dat je natuurlijk mee naar huis mag nemen.

meer informatie  


Kindervoorstelling 'Ton heeft geen zin’

Op zondag 26 januari ben je van harte welkom in dbieb Leeuwarden om deze kindervoorstelling bij te wonen, die het verhaal vertelt van Ton, die helemaal geen zin heeft om voor te lezen, en al helemaal niet voor peuters! Die doen toch altijd wat ze zelf willen… De voorstelling wordt gespeeld door Ton Meijer.

meer informatie


Kindervoorstelling 'Wie heeft de vijver leeggehaald?’
Kom op zaterdag 1 februari in dbieb Burgum kijken en luisteren naar het vrolijke verhaal over een mopperende Eend, die wil weten wie zijn vijver heeft leeggehaald. De voorstelling wordt gespeeld door Sesamstraatacteurs Renée Menschaar (Pino) en Arjan Smit.

meer informatie  


Meer over de Nationale Voorleesdagen

Lees hier alles over de Nationale Voorleesdagen.