brochure met aanbod onderwijs is uit

Gepubliceerd op: 21 juni 2018 15:45

brochure onderwijs

dbieb en het primair onderwijs: samen leveren ze een bijdrage aan leesplezier, leesbevordering en mediawijsheid van kinderen. Hoe? Met de educatieve aanpak de Bibliotheek op school. Een landelijke aanpak, met als doel om kinderen te stimuleren om meer te lezen. Op school én thuis.

Met de Bibliotheek op school werken dbieb en de scholen structureel samen aan leesplezier, taalontwikkeling, leesbevordering en mediawijsheid van kinderen. Omdat het leuk is en vooral omdat het de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van kinderen vergroot. De Bibliotheek op school is een modulair traject, dat het best tot zijn recht komt in een meerjarige samenwerking.

Daarnaast laten wij je ook dit jaar weer kennismaken met onze programma’s gericht op 21e eeuwse vaardigheden. In Leeuwarden staat de Werkplaats centraal: een splinternieuwe ruimte in dbieb in de Blokhuispoort. Hier komen nieuw ontwikkelde activiteiten, in combinatie met - onder andere - mediawijsheid tot stand. Ook in de andere vestigingen van dbieb worden activiteiten van de Werkplaats georganiseerd.

Meer weten? Maak eens een vrijblijvende afspraak met een van onze accountmanagers om je te laten informeren en adviseren.

In de brochure vind je alvast ons brede aanbod voor het schooljaar 2018-2019.