dbieb is geopend met een aangepaste dienstverlening

Lees meer in de antwoorden op de veel gestelde vragen.

Verhalen vertellen in dbieb tijdens verhalenavond

Gepubliceerd op: 17 september 2019 09:46

Op 15 november 19.00 uur zwaaien overal in Friesland deuren open en worden verhalen verteld. Grappige, ontroerende en hele gewone. Ook dbieb opent haar deuren voor verhalenvertellers. Heb jij een verhaal? Doe mee!

Vervolg op 2018verhalen
Tijdens Verhalenavond ontmoet heel Friesland elkaar in winterwarme sfeer om verhalen te vertellen en te beluisteren. Verhalen in huiskamers, musea, cafés, overheidsgebouwen, bij scholen, verenigingen, bedrijven en in dbieb. Het is het vervolg op de geweldige 2018verhalen waarmee LF2018 begon.

Ook jij hebt een verhaal
Iedereen heeft wel een verhaal. Op Verhalenavond is er voor elk verhaal een luisterend oor. Je hoeft geen literaire vertellingen te houden, maar gewoon een verhaal zoals je dat aan een ander vertelt. Dingen die gebeurd zijn, die je hebt meegemaakt, die je weet over de omgeving, of iets wat niet iedereen weet. Laat je inspireren door het thema!

Thema ‘Als stenen konden spreken’
Mensen en stenen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Stenen zorgen voor bescherming, geven iets aan, bakenen iets af of plaveien juist de weg naar nieuwe gebieden en nieuwe ontmoetingen. Als al die stenen eens konden spreken… Wat een verhalen zou dat opleveren!

Meld je aan als verteller
Wil jij een verhaal vertellen in dbieb? Dat kan. Meld je aan als verteller.  

Meer informatie over de verhalenavond.