Aanmeldformulier rondleidingen The Glass Room

The Glass Room

The Glass Room: een kijkje in je online leven
Van 19 augustus tot en met 24 oktober 2021 is er een unieke tentoonstelling in dbieb: The Glass Room. Een internationale tentoonstelling over data en privacy. The Glassroom onderzoekt de reis van jouw persoonlijke gegevens op internet: hoeveel (persoonlijke) data worden er verzameld en wat gebeurt daarmee?

Programma
Speciaal voor de groepen 7/8 en 8 van het basisonderwijs en de klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs in de gemeente Leeuwarden en Tytsjerksteradiel organiseert dbieb rondleidingen in The Glass Room. Leerlingen worden aan de hand van interactieve opdrachten rondgeleid langs objecten die hen bewust maken van de impact van technologieën op ons leven.

De rondleidingen vinden plaats in de periode van 6 tot en met 30 september 2021 in de Kapel in dbieb Leeuwarden. De rondleidingen zijn van 9.00 tot 10.00 uur en van 10.30 tot 11.30 uur.

De kosten bedragen €30,- exclusief BTW per groepsbezoek. Bij annulering is restitutie niet mogelijk. Per groepsbezoek is er ruimte voor maximaal 30 leerlingen en 1 begeleider.

In totaal is er plek voor maximaal 32 groepen. De rondleidingen zijn volgeboekt, maar we geven te zijner tijd informatie door om de tentoonstelling op eigen gelegenheid te bezoeken.

Geef je belangstelling hieronder door.