De wilde robot

Peter Brown

28-06-2021 Tip van Wendy

Dit boek gaat over robot Roz.Heel toevallig wordt ze door otters “geactiveerd” oftewel “aan” gezet.En dan begint er een avontuur voor Roz. Ze leert een berg beklimmen en ontdekt wat onweer is.Ze weet te ontsnappen aan beren en leert uiteindelijk de dieren op het eiland kennen.Ze vind een ei en… De rest mag je zelf lezen!

Het is een leuk boek met mooie plaatjes in grijstinten.Door het verhaal kom je te weten hoe het leven voor een robot zou kunnen zijn.Het boek heeft korte hoofdstukken, waardoor het makkelijk leest.Het boek heeft leesniveau: A.

Leen deze titel

  • De wilde robot

    Peter Brown

    Robot Roz belandt na een schipbreuk op een onbewoond eiland. Roz leert hoe ze zich kan redden in de wildernis en leert de verschillende seizoenen kennen. Maar de makers van Roz van het vasteland willen...

    Gedrukt boek

    Bekijk details van De wilde robot

Wendy

Leesconsulent / Mediacoach

Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam binnen dbieb, als leesconsulent. Van lezen wordt je wijzer, lezen ontspant, maar er is nog iets:
Lezen verbindt en daar wordt ik blij van! Dat gun ik iedereen. Daarom ben ik graag degene die jong en oud motiveert om te gaan lezen!

Tips van Wendy

alle tips van Wendy

Meer jeugdtips van dbieb

terug naar begin de week met een boek