Biebpanel

Via BiebPanel kunnen bibliotheekleden en -bezoekers hun mening geven over allerlei zaken die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, dienstverlening en activiteiten.

Het meest recente onderzoek ging over klanttevredenheid.

Lees hier de belangrijkste uitkomsten

Laat ook je stem horen!

Je mening is voor de bibliotheek van groot belang. Je kunt je stem laten horen over verschillende specifieke onderwerpen over de bibliotheek. Regelmatig zal de bibliotheek je informeren over de uitkomsten van de onderzoeken en eventuele veranderingen naar aanleiding van de onderzoeken in en om de bibliotheek.

Hoe werkt het?

De onderzoeken worden online uitgevoerd, dus kun je waar en wanneer het je het beste uitkomt aan de onderzoeken deelnemen. Als lid van BiebPanel ontvang je ongeveer éénmaal per 3 maanden per e-mail een uitnodiging voor een online vragenlijst. Je ontvangt dus geen ongewenste telefoontjes of post naar aanleiding van je deelname. De informatie die je in onderzoeken van BiebPanel verstrekt, blijft altijd anoniem, en je persoonlijke gegevens worden nooit met derden gedeeld.

Meedoen is leuk!

Als panellid word je uitgenodigd voor deelname aan allerlei verschillende onderzoeken. Je krijgt niet alleen de gangbare vragenlijsten voorgeschoteld, maar we vragen je ook om creatief mee te denken, vaak via leuke, makkelijke visuele technieken. Door je deelname draag je bij aan de toekomst van je bibliotheek.

Klik hier om je aan te melden

Eerdere onderzoeken


2016

Resultaten van het onderzoek over de collectie van de bibliotheken 2016-2

Resultaten van het onderzoek over de klanttevredenheid over de diensten van de bibliotheken 2016-1


2015

Resultaten van het onderzoek over de ontmoetings- en verblijfsfunctie 2015-1

Resultaten van het onderzoek over de (maatschappelijke) waarde van de bibliotheek 2015-2

Resultaten van het onderzoek naar de informatievoorziening van de bibliotheek 2015-3

Resultaten van het onderzoek naar activiteiten en samenwerkingspartners van de bibliotheek 2015-4