begeleider kinderactiviteiten

BiebFACTORY

Wil jij als vrijwilliger kinderen begeleiden bij leuke doe-activiteiten in de bibliotheek? Wij zoeken vrijwilligers voor de vestigingen in Leeuwarden, Burgum, Grou, Gytsjerk en Stiens.

Begeleider Digisterker

cursus digisterker

We zijn op zoek naar begeleiders voor de cursus Digisterker, werken met de e-overheid voor onze vestigingen in Leeuwarden en Grou. De begeleider werkt samen met een docent die de stof presenteert. De begeleider ondersteunt de cursisten individueel.

vrijwilliger connectiepunt WZC Erasmus

Werken bij connectiepunt WZC Erasmus

Wil je mensen helpen bij het uitlenen, innemen en reserveren van boeken en andere materialen? Wij zoeken een vrijwilliger voor het connectiectiepunt WZC Erasmus, waar leden van de bibliotheek terecht kunnen voor het ophalen, terugbrengen en lenen van boeken.

Trainer Taalvaardigheid

Wil je graag mensen helpen bij beter lezen en schrijven? Wij zoeken vrijwilligers voor het Digi-Taalhuis die persoonlijke begeleiding kunnen geven aan deelnemers die in eigen tempo oefenen.

trainer digitale vaardigheden

Klik en Tik

Wil je graag mensen helpen bij het leren werken met de computer? Wij zoeken vrijwilligers voor het digitaalhuis die persoonlijke begeleiding kunnen geven aan deelnemers die in eigen tempo oefenen.

gastheer/gastvrouw cursussen

Volksuniversiteit Fryslan

Voel je je betrokkenbij de cursussen van dbieb en wil je graag meehelpen? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die cursisten en docenten kunnen ontvangen en begeleiden.