gastheer/gastvrouw dbieb Grou

ga naar vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar gastheren en gastvrouwen voor dbieb Grou. Je kunt tot en met woensdag 8 mei 2019 reageren.

begeleider kinderactiviteiten

BiebFACTORY

Wil jij als vrijwilliger kinderen begeleiden bij leuke doe-activiteiten in de bibliotheek? Wij zoeken vrijwilligers voor de vestigingen in Burgum, Grou, Gytsjerk en Stiens.

trainer digitale vaardigheden

digitaalhuis

dbieb zoekt vrijwilligers voor het Digitaalhuis en de cursus Werken met DigiD in Leeuwarden, Grou en Burgum.

In het digitaalhuis kunnen mensen met weinig computerervaring oefenen met basisvaardigheden. Ben jij wekelijks beschikbaar voor 2 a 3u in de week op donderdagmiddag en/of op maandag-, woensdag- of vrijdagmiddag, dan horen we graag van jou.

In de cursus ‘Werken met DigiD’ leren de deelnemers wat ze met een DigiD kunnen en hoe deze aan te vragen en te gebruiken. De cursus wordt regelmatig aangeboden: elke groep komt vier keer achter elkaar wekelijks bijeen. Het is belangrijk dat je deze vier weken beschikbaar bent.

Je werkt samen met een docent die de stof presenteert. Je begeleidt de cursisten, die tijdens de cursus met hun eigen gegevens werken. Privacy is tijdens de cursus dan ook een belangrijk aandachtspunt. Daarom is het verplicht vooraf de Digisterker-docententraining te volgen.

Heb jij kennis van digitale vaardigheden en kun je goed met mensen omgaan? Meld je dan nu hieronder aan via het sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Renate Cazemier, r.cazemier@dbieb.nl / 058 – 234 77 77  

trainer taalvaardigheid

taaltrainer

Wil je graag mensen helpen bij beter lezen en schrijven? Wij zoeken vrijwilligers voor het digitaalhuis die persoonlijke begeleiding kunnen geven aan deelnemers die in eigen tempo oefenen.

voorleesvrijwilliger

Klik en Tik

Voor diverse projecten zoeken wij voorleesvrijwilligers.