zomerbieb

openingstijden

openingstijden

Van 21 juli t/m 1 sep gelden in sommige vestigingen van dbieb aangepaste openingstijden. Tip: check de openingstijden voordat je langs komt. Dit geldt niet voor dbieb in Leeuwarden; die is de hele zomer ‘normaal’ geopend.

lid worden

blijf ontdekken

Een lidmaatschap bij dbieb is zo geregeld. Meld je online aan of komt langs in onze vestigingen en maak meteen gebruik van alle zomeracties! Goed om te weten: voor iedereen tot en met 17 jaar is het lidmaatschap gratis, volwassenen zijn al lid vanaf € 5,50.

verlengen op afstand

verlengen op afstand

Lekker weg en vergeten je boeken te verlengen? Geen nood. Met de handige Wise-app doe je dat gewoon vanaf je vakantieadres. Net zoals het reserveren van materiaal en het bekijken van persoonlijke lees- en luistertips. Download de Wise-app en ontdek meer apps van de bieb!

boekenmarkt

boekenmarkt

Voor ’n prikkie een boek scoren? Tussen 1 juli en 31 augustus is het weer tijd voor onze boekenmarkt. In alle vestigingen van dbieb (m.u.v. Leeuwarden) kun je dan voordelig boeken, dvd’s en tijdschriften kopen.

leessprongen in de zomer!

Voorkom een leesdip

Voorkom een leesdip en lees elke dag een minuut of 10 met je kind. Een boek, een strip of de folder van het zwembad… Lezen is tenslotte superleuk en met leestips van dbieb hou je dat ook in de vakantie gemakkelijk vol.

voordeel met je dbiebpas

voordeel met je dbiebpas

Met korting naar een museum, een dagje uit, een voorstelling boeken bij de Harmonie? Met je dbiebpas profiteer je van aantrekkelijke kortingen en dat is mooi meegenomen…

vakantiebieb

werkplaats

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt in ieder geval boeken sjouwen. Je kunt de app downloaden van 1 juli t/m 31 augustus. Ook als je geen lid bent van dbieb. Veel leesplezier.

Hét zomercadeautje van dbieb.

luisterbieb

vakantieluisteren

Met de LuisterBieb geniet je van de beste luisterboeken en luistercolleges, waar en wanneer je dat wilt. De LuisterBieb telt honderden luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers.

online (talen)cursussen

talencursussen

Nog even snel je Duits bijspijkeren? Je eerste woordjes Spaans leren? Misschien is een van de online talencursussen iets voor je. Want met je dbieb-lidmaatschap mag je ieder jaar twee onlinecursussen volgen. Een taal bijvoorbeeld, of een hobbycursus. Als bonus krijg je ook nog elke maand een korte cursus cadeau.