The place to dbie(b) deze zomer

the place to bieb

Associeer je de zomer ook met lekker lezen? Kom dan naar dbieb! Je leent in de zomer extra veel materiaal en kunt alles langer houden. De bibliotheek is ook ideaal voor kinderen die hun AVI-niveau op peil willen houden. En wat te denken van het (gratis) lenen van een film op druilerige dagen? Ook deze zomer is de dbieb ‘the place to bie’!

Vakantiebieb

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

Een koffer vol e-books

Een koffer vol e-books

Sjouwen met zware boeken kan, maar hoeft niet meer. Je zet als bibliotheeklid je tablet, smartphone of e-reader in een handomdraai vol met gratis e-books. Voor kinderen en volwassenen, met romans en informatieve boeken. Je vindt deze zomer al je favoriete e-books op VakantieBieb en het doorlopende e-book-portaal voor biebleden.

Ook kun je voor € 5,- per 3 weken een kant-en-klare e-reader huren met 70 boeken erop.

 

Je dbiebpas op reis

Wist u dat je ledenpas bij de meeste bibliotheken in Nederland recht geeft op Gastlenen? Kijk bij lidmaatschap en tarieven hoe het werkt. Binnen Fryslân is lenen nog gemakkelijker door provinciale samenwerking.

Boekenmarkt

Tijd voor onze boekenmarkt! Van 3 juli t/m 12 augustus kunt u terecht in al onze vestigingen voor het scoren van voordelige boeken, CD's, Dvd's en tijdschriften.

Lid worden? Zo geregeld!

Lid worden

Op dit moment (nog) niet lid van dbieb? Geen probleem, dat is zo geregeld. Je kunt je online aanmelden of kom langs in onze vestigingen.
Goed om te weten: voor iedereen tot en met 17 jaar is het lidmaatschap gratis, volwassenen zijn al lid vanaf € 5,50.

 

Verlengen op afstand

Verlengen op afstand

Lekker weg en niet in staat in de bibliotheek je boeken te verlengen? Geen nood! Met de handige Wise-app doe je dat gewoon op afstand. Net zoals het reserveren van materiaal en het bekijken van persoonlijke lees- en luistertips. Download de Wise-app en ontdek meer apps van de bieb!