coaching&communicatie

terug naar te doen

Eind augustus starten we met een heel nieuw seizoen vol cursussen, workshops en (jeugd)activiteiten. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van ons gloednieuwe aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. En boek meteen je tickets!
Walk&talk

Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Om nieuwe ideeën en energie op te doen, om hulp te vragen, of om ervaringen uit te wisselen. Soms is er een gastspreker of deskundige die over een bepaald onderwerp vertelt. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: Door de bomen het bos zien of Solliciteren met je kop boven het maaiveld.

kijk wanneer er een walk&talk is


Een gesprek over het leven

Tijdens dit inloopspreekuur kun je in gesprek over allerlei levensvragen, Praktisch filosoof Roel Klopstra, biedt gesprekken aan (van 45 minuten) om allerlei levensvragen te onderzoeken, te ontwarren en gezamenlijk te overdenken.

kijk wanneer je terecht kunt


Spreekuur Opvoedpunt

Als ouder ken jij je eigen kind natuurlijk het beste. Maar soms zijn er situaties waarbij je het even niet meer weet en hoe fijn is het dan om even te overleggen met iemand die met een frisse blik naar jouw uitdaging kijkt. Bij het Opvoedpunt Leeuwarden kan je bij onze terecht voor al deze vragen.

kijk wanneer er een spreekuur is

Gratis online cursussen!

Wist je dat je als lid van dbieb ruim 160 online cursussen kunt volgen? Dat kan helemaal gratis, en op een moment dat het jou uitkomt. Van persoonlijke effectiviteit, communicatie, gezondheid, positieve psychologie, sociale intelligentie, NLP tot persoonlijk leiderschap, timemanagement en beter slapen. En meer.

kijk welke cursussen je kunt volgen