dbieb is geopend. Onze vestigingen sluiten om 17.00 uur. Het dragen van een mondkapje is verplicht en we hanteren de anderhalvemeter richtlijn. M.u.v. de spreekuren zijn alle activiteiten uitgesteld tot na 25 januari.  Bekijk onze aangepaste richtlijnen.

coaching&communicatie

terug naar te doen

Wil jij iets tofs creëren? Een interessante lezing bijwonen of iets nieuws leren?
Neem eens een kijkje in onze te doen-collectie over Coaching&Communicatie. Je vindt hier een greep uit alle activiteiten.
Het hele programma vind je in de agenda.Meer coaching&communicatie

 • De geheimen van geweldloze communicatie

  Tijdens dit interactieve college wijdt Christiaan Zandt je in de geheimen van geweldloze communicatie.

 • Verbindend Communiceren

  In deze workshop gaan we aan de slag met een aantal basisprincipes van Verbindende Communicatie aan de hand van situaties die de deelnemers inbrengen.

 • Familieopstellingen

  Worstel je met vragen over de relatie met je ouders, broers of zussen, je kinderen, vrienden of collega’s?  Familieopstellingen geven je verhelderende en bevrijdende inzichten.

 • Luisteren en vragen stellen is een kunst

  Communiceren is soms best ingewikkeld. In deze cursus steek je van alles op over het stellen van de juiste vragen en het ambacht van écht luisteren.


Walk&talk

Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Om nieuwe ideeën en energie op te doen, om hulp te vragen, of om ervaringen uit te wisselen. Soms is er een gastspreker of deskundige die over een bepaald onderwerp vertelt. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: Door de bomen het bos zien of Solliciteren met je kop boven het maaiveld.

kijk wanneer er een walk&talk is


Brainwaves


Spreekuur Opvoedpunt

Als ouder ken jij je eigen kind natuurlijk het beste. Maar soms zijn er situaties waarbij je het even niet meer weet en hoe fijn is het dan om even te overleggen met iemand die met een frisse blik naar jouw uitdaging kijkt. Bij het Opvoedpunt Leeuwarden kan je bij onze terecht voor al deze vragen.

kijk wanneer er een spreekuur is

Gratis online cursussen!

Wist je dat je als lid van dbieb ruim 160 online cursussen kunt volgen? Dat kan helemaal gratis, en op een moment dat het jou uitkomt. Van persoonlijke effectiviteit, communicatie, gezondheid, positieve psychologie, sociale intelligentie, NLP tot persoonlijk leiderschap, timemanagement en beter slapen. En meer.

kijk welke cursussen je kunt volgen