digitaal&computer

terug naar te doen

We leven in een digitaal tijdperk, waarin de digitale mogelijkheden blijven toenemen en de bijbehorende technieken zich razendsnel aanpassen. Het is bijna niet bij te houden, vooral als je bent opgegroeid zonder laptop en smartphone. In onze cursussen gaan we praktisch aan de slag met digitale uitdagingen. In korte tijd brengen we je weer helemaal bij de tijd!
Op deze pagina vind je een greep uit ons aanbod.Digi-bieb

Kom langs met al je vragen over het digitale aanbod van dbieb zoals e-books, databanken en apps van dbieb. Elke dinsdag, 15.00-16.00 uur, dbieb Leeuwarden (m.u.v. schoolvakanties).

digi-bieb

Computercursussen

Heb je al basiskennis van computers en internet en wil je meer weten over het werken met je computer? Denk eens aan een computercursus van dbieb.

computercursussen

Digi-inloop

Met vragen over het gebruik van je iPad, Android tablet, smartphone of computer, kun je wekelijks terecht bij een van onze digi-spreekuren. Je kunt je vraag ook online stellen.

kijk wanneer je terecht kunt

Gratis online cursussen - log in met je lenerspas en start een cursus


Gratis online cursussen

Wist je dat je als lid van dbieb ruim 160 online cursussen kunt volgen? Dat kan helemaal gratis, en op een moment dat het jou uitkomt. Van HTML, Photoshop Elements, InDesign, WordPress tot LinkedIn, Google, Facebook, Word, Excel en Powerpoint. En meer!

kijk welke online cursussen je kunt volgen


  • Meer weten?