digitale vragen

digitale vragen

Lees hieronder de informatie over spreekuur, inloop en café of stel hier je vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Soms geven we zelfs computerhulp aan huis.

stel hier je vraag

digitale hulp

digitaal spreekuur dbieb Leeuwarden

Tijdens het spreekuur kan een medewerker je te helpen met allerlei vragen over:

  • e-books en e-reader
  • internet, office en social media
  • oefengroepen van dbieb
  • computers en databanken in dbieb
  • cursussen zoals werken met digid

dbieb Leeuwarden
elke do van 15.00 tot 17.00 uur van 6 sept 2018 t/m 11 juli 2019 (uitgezonderd de schoolvakanties). We gaan op donderdag 5 september 2019 weer van start.

digi-inloop Camminghaburen

Bij de digi-inloop kun je zonder afspraak naar binnen lopen. Onze vrijwilligers helpen je met vragen over:

  • PC
  • tablet
  • iPad of smartphone

MFC Camminghastins
Lieuwenburg 2,( tweede verd.) Leeuwarden: elke do van 13.30 - 16.00 uur van 10 jan. t/m 23 mei 2019  (uitgezonderd de voorjaarsvakantie). We gaan op donderdag 5 september 2019 weer van start.

digitaal café

Bij het digitaal café kun je zonder afspraak naar binnen lopen. Het café is bedoeld voor iedereen die werkt met een iPad, Android tablet, smartphone of computer. Je wisselt handige weetjes met elkaar uit.

Elke keer komt er een speciaal onderwerp aan bod.

Het digitaal café is iedere eerste donderdag van de maand in dbieb Leeuwarden van 15.00-16.30 uur, op 4 apr, 9 mei en 6 jun en 4 jul 2019.

leren computeren

Wil je leren werken met computers en internet? Een mailtje sturen? Iets kopen of opzoeken op internet? Volg dan een gratis cursus. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.
 

 

thuis oefenen

Wil je thuis oefenen met de computer? Dat kan met steffie.nl. Steffie helpt je en legt je moeilijke dingen op een makkelijke manier uit.

Ook de website oefenen.nl helpt je. Je kunt er je digitale vaardigheden oefenen of oefenen met taal, rekenen, geld en nog veel meer.