Digi bites - van elpee tot pratende koelkast

Digi bites 2019 gaf een kijkje in heden, verleden en toekomst van digitalisering. In huis, op het gebied van gezondheid, geld en vervoer.

Ontwikkelingen gaan razendsnel en bijblijven is soms beste een uitdaging. dbieb helpt je op weg, door ieder jaar het festival digi bites te organiseren.

Op deze pagina kun je terugblikken naar digi bites 2019, van elpee tot pratende koelkast.
 

Digi bites - aftermovie

Vroeger & nu

Van analoge fototoestellen tot 3D geprint voedsel. Digitalisering grijpt razendsnel om je heen. Doe mee, kijk, luister en maak een digitale tijdreis.

De toekomst

Worden we in de toekomst écht verzorgd door een robot? Voorspel jouw toekomst en ontdek hoe leuk, comfortabel en spannend de digitalisering is.

Talks

Specialisten nemen je mee in de wereld van internet of things, e-health, media en nog veel meer. Wat is de impact op jouw leven?


Gezond

Zorg digitaliseert ook! Is dat eng, of juist heel handig? En hoe kun je VR technologie met je hersenen laten spelen?

Veilig

Hoe zit het met jouw cyber safety? En heb je daar überhaupt invloed op? Ga zelf aan de slag, of kijk & luister naar experts.

Praktische info

Hier vind je de plattegrond en het blokkenschema.

 


Overzicht van andere activiteiten van dbieb op digitaal gebied

Leren computeren

Vind jij computeren lastig? Doe mee aan een van de oefengroepen om de basis onder de knie te krijgen. Meer weten? Er zijn inloopmomenten en gratis cursussen om je kennis uit te breiden.

Digitaal voor de jeugd

Gamen, techniek… er is van alles te doen in dbieb.

Check hieronder het overzicht en meld je meteen aan.