Amanda de Voogd - Hartstochtelijk stuntelen met Amanda

Amanda de Voogd

Amanda de Voogd is coach en trainer en noemt zichzelf eigenheidsdeskundige. Amanda leeft vanuit de overtuiging dat stuntelen onlosmakelijk is verbonden aan floreren. ‘Dat stukje gestuntel wat immer over (zelf)liefde gaat maakt dat we hartstochtelijk kunnen leven vanuit ons wezen’.

Graag neemt Amanda je mee op reis naar het gestuntel in haar leven. Haar zoektocht naar de uiterst fragiele balans tussen autonomie en verbondenheid. Ben je erbij?

Amanda groeide op in een prachtig klein dorpje in Oost-Groningen waar een mores heerste van 'normaal doen en doorzetten!’ Dit kwam haar jarenlang goed van pas in het reclamewezen waar ze genoot van de creatieve spirits. Maar tegelijkertijd raakte ze uitgeput van de masculiene waarden waaraan ze niet kon en wilde voldoen. Zo kon zichzelf niet zijn, want dat leverde gedoe en ongeluk op en dus stopte ze haar gevoelige kant maar weg. Zo strompelde ze jarenlang half depressief door het leven, tot ze hardhandig wakker werd geschud toen ze veel te vroeg beval van haar dochtertje Julia. ‘Haar dood werd mijn wedergeboorte’. Amanda besloot haar leven helemaal om te gooien. Ze volgde een opleiding psychodynamica en heeft nu haar eigen praktijk als coach en trainer.