Instituut voor Faalkunde - Workshop Waardig Falen

Saakje Bakker

Saakje Bakker is als faalkundige verbonden aan het Instituut voor Faalkunde. Het Instituut is bedoeld als tegengeluid op de huidige succes- en prestatiemaatschappij, waarin het lijkt alsof fouten maken niet meer kan en mag. Terwijl fouten maken een essentieel onderdeel is van ons mens zijn. Door fouten te maken leren we immers.

Vanuit haar achtergrond als bedrijfskundige, voormalig manager, storyteller en radicale levensomgooier geeft ze sessies en workshops om ons faalkundiger te maken. Hoe kunnen we milder, meer accepterend en met moed omgaan met onze eigen én met andermans fouten en falen? Ze gaat in op vragen als: ‘Durven we nog risico te nemen voor iets dat we echt belangrijk vinden?’ En ‘Waarom zijn we zo onhandig in het omgaan met onze fouten’?
Saakje staat voor Friese nuchterheid, humor en scherpe verdieping en ze heeft een grote dosis enthousiasme voor persoonlijke ontwikkeling: hfaal het allerbeste uit je leven.

Met haar workshop ‘waardig falen’ leren we weer om onze fouten te vieren en zo sluit Saakje deze Stuntelnacht passend af!