Irma van Steijn - stuntelen in bed...

Irma van Steijn

Irma van Steijn is samen met haar man Bernard Maarsingh directeur en eigenaar van psychologenpraktijk Maarsingh & van Steijn in Leeuwarden. In haar lezing gaat ze in op onze knulligheden in bed. Waarom kunnen we ons daar zo enorm voor schamen? En stuntel je nog steeds als je 55 bent, of gaat het dan van een leien dakje?

Irma neemt haar luisteraars mee in de ontwapende realiteit van de liefde en de seks, in de hoop dat je je na haar verhaal een blijer seksueel wezen kunt voelen, waarin schaamte en gevoelens van tekortschieten normaler zijn dan je dacht. Irma doet niet aan “zware verhalen” en brengt de realiteit op een lichtvoetige en speelse manier.

Irma is onder andere gecertificeerd GZ-psycholoog en seksuoloog. Afgelopen jaar was ze te zien op Omrop Fryslan en op RTL4 in het nieuwe programma ‘Seven Year Switch – Blijven of Scheiden?’ In dit programma laten koppels zich tijdelijk binden aan een andere partner op Curaçao - om het eigen aandeel in de destructieve relatiepatronen te ontdekken en te veranderen, en hiermee hun relatie te redden.