Marijke Roskam - Het zijn net echte mensen

Marijke Roskam

Vertelt ieder gezicht het echte verhaal? En… als je leven van de ene op de andere dag op z’n kop staat, wat doet dat dan met je? Bestaat er zoiets als een breekpunt in je leven, waarop je het even niet meer weet? Wat doe je dan en waar vind je de kracht om door te gaan? Hoe kan het toch dat sommige mensen zichzelf herpakken na een persoonlijke crisis? Gewone mensen, zoals jij en ik… die ondanks zware tegenslag tóch blijven staan.

meubels van writers block

Tijdens de Nacht van de Filosofie Fryslân wordt een huiskamer ingericht als een intiem decor voor gesprekken die we gewoonlijk aan de keukentafel voeren. Zoals verhalen van mensen die dak- of thuisloos zijn geweest, of die te kampen hebben gehad met een zware verslaving. Marijke Roskam gaat in deze huiselijke setting op zoek naar het ware verhaal en vooral de kracht die achter de verhalen schuilt.


Marijke Roskam
Marijke heeft een veelzijdig bestaan als mediatrainer, dagvoorzitter, presentator, mem en station-voice. Sinds kort is ze ook nog de nieuwe chef van de Pvda voor de provincie Fryslân is geworden. Ze zorgt voor energie, humor en diepte in haar interviews en ze is vooral opzoek naar het echte verhaal en de verbinding.

Samenwerkingspartners
Amaryllis, Bonny Dijkstra, Zienn, Dans met de Vlinder, Stichting Strong ID en SC Cambuur