Roel Klopstra - Filosofische biecht

Roel Klopstra

Heb je gestunteld en zit het je nog steeds dwars? Filosofisch practicus Roel Klopstra neemt in een persoonlijk gesprek van ongeveer een half uur de biecht van je op! Hij daagt jou uit om echt stil te staan bij wat jou bezighoudt en prikkelt jou tot nadenken.

Hij stimuleert je om jouw eigen overtuigingen en eventuele vooroordelen zelf te gaan bevragen. Want ja : “Wat is stuntelen eigenlijk?” De biecht eindigt met een vraag waar je verder over kunt nadenken. Wie weet, misschien levert de biecht zo iets meer op dan boetedoening alleen.

Wil je er zeker van zijn dat je kan biechten? Meld je dan aan bij info@roelklopstra.nl.

Roel Klopstra heeft ervaring in tal van managementfuncties en heeft nu een eigen filosofische praktijk, eerst in Groningen en sinds kort ook in Leeuwarden. In deze soms hectische en onrustige tijden staat hij samen met zijn bezoekers echt stil bij (levens)vragen die er toe doen.
Roel Klopstra volgde aan de Rijksuniversiteit te Groningen een bacheloropleiding Filosofie en aan de Internationale School voor Wijsbegeerte de beroepsopleidingen Filosofisch Practicus en Socratisch Gespreksleider.


Voor verdere informatie over zijn praktijk zie www.roelklopstra.nl