Toogfilosoof

Iedereen rommelt maar wat aan in het leven... Er is immers altijd wel wat: met relaties, werk, vrienden en familie. Hoe fijn is het dan om even naar de kroeg te gaan. Want onder het genot van een drankje in jouw café kun je even helemaal je ei kwijt.

Met een biertje of wijntje in de hand werkt de toogfilosoof met een knipoog en komen groot en klein leed voorbij. Dat noemen we de stand-up psychology. De toogfilosoof® behandelt bijvoorbeeld dateleed, relatiegedoe, gezeur in de familie en stress op en van het werk.

We helpen je om in beweging te komen op een thema waar je mee worstelt. Want wij mensen nemen onszelf nogal serieus, en als we niet oppassen krijgen we een nieuwe welvaartsziekte, de staat van terminale serieusheid.

We schenken je (met warmte, humor en uitdaging) veel plezier, een drankje en een luisterend oor.

Over Stand-up psychology

Positief provocatieve therapie lijkt soms net theater, maar het is een professionele en telkens meer wetenschappelijk onderbouwde methode. We behandelen alles met een knipoog, waarbij warmte en humor altijd aanwezig zijn. Dit helpt de problemen te relativeren en leidt tot bewegen óf acceptatie.

Omdat we dit nu in aan de toog in een café doen, lijkt het op stand-up comedy. Vandaar de term stand-up psychology.

Je kunt leren van andermans problemen, soms meeluisteren met een gesprek en ook uiteraard zelf naar de toogfilosoof®. Iedereen is welkom, ook degene wiens leven hen toelacht.

Over de Toogfilosoof

De Toogfilosoof is een initiatief van een collectief van positief provocatief coaches. We zijn allemaal ervaren en gedegen opgeleide coaches.

De Toogfilosoof is een laagdrempelige manier om mensen in korte tijd in beweging te krijgen op een probleem of dilemma. Onze inzet is om mensen met warmte, humor en provocatie in beweging te krijgen.


terug naar De Nacht van de Filosofie