taal&literatuur

terug naar te doen

Proef nieuwe woorden, spreek nieuwe zinnen. Dompel je onder in een nieuwe taal en oefen, oefen, oefen. En voor je het weet spreek je vloeiend Engels of Russisch! Of verdiep je in kaskrakers uit de wereldliteratuur. Liever aan de slag met je eigen verhalen? Laat ze los op het papier!
Op deze pagina vind je een greep uit ons aanbod.
Schrijftechnieken A

In de cursus Schrijftechnieken ontwikkel je een schrijfritme door te observeren, te lezen en vooral door heel veel te schrijven.
 

meer informatie over de schrijftechnieken

Leesgroepen

Vind je het leuk om je leeservaringen te delen, in een kleine groep? In dbieb zijn er regelmatig bijeenkomsten om via Senia een leesgroep te starten en dbieb ondersteunt met boeken.

meer informatie over leesgroepen

Gratis online cursussen

Wist je dat je als lid van dbieb ruim 160 online cursussen kunt volgen? Dat kan helemaal gratis, en op een moment dat het jou uitkomt. Van Gewoon goed schrijven, No story, no glory en Overtuigende teksten schrijven voor meer verkoop tot Nederlands, Engels, Spaans of Duits. En meer.

kijk welke cursussen je kunt volgen


Boekentips op tips van dbieb!

Elke week schrijft een medewerker, vrijwilliger of bezoeker van dbieb een boekentip. Ontdek de leukste boeken en abonneer je om via de mail nooit meer een tip te hoeven missen!

tips van dbieb

  • Meer weten?