dbieb is geopend. Onze vestigingen sluiten om 17.00 uur. Het dragen van een mondkapje is verplicht en we hanteren de anderhalvemeter richtlijn. M.u.v. de spreekuren zijn alle activiteiten uitgesteld tot na 25 januari.  Bekijk onze aangepaste richtlijnen.

taal&literatuur

terug naar te doen

Wil jij iets tofs creëren? Een interessante lezing bijwonen of iets nieuws leren?
Neem eens een kijkje in onze te doen-collectie over Taal & Literatuur. Je vindt hier een greep uit alle activiteiten.
Het hele programma vind je in de agenda.Taal leren

  • Leer Engels met Jane Austen's ‘Pride and prejudice’

    Verbeter je je Engelse woordenschat aan de hand van deze klassieker uit de Engelse literatuur.

  • Language Café

    Ontmoet in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje mensen met een verschillende achtergrond en nationaliteit.

Boekenweek: Gezongen Slauerhoff

Elly Aerden (Eléonor) en Gerry De Mol doken in de teksten van J.J. Slauerhoff, de Nederlandse dichter van het verlangen naar verre kusten, naar (on)bereikbare vrouwen en naar huis. De dichter had fado, samba en bossa in de oren, en dat hebben zij ook. Kom genieten van een geheel nieuw liedrepertoire.

Gezongen Slauerhoff

Schrijfcursussen

Gratis online cursussen

Wist je dat je als lid van dbieb ruim 160 online cursussen kunt volgen? Dat kan helemaal gratis, en op een moment dat het jou uitkomt. Van Gewoon goed schrijven, No story, no glory en Overtuigende teksten schrijven voor meer verkoop tot Nederlands, Engels, Spaans of Duits. En meer.

kijk welke cursussen je kunt volgen


Boekentips op tips van dbieb!

Elke week schrijft een medewerker, vrijwilliger of bezoeker van dbieb een boekentip. Ontdek de leukste boeken en abonneer je om via de mail nooit meer een tip te hoeven missen!

tips van dbieb