taal&literatuur

terug naar te doen

Proef nieuwe woorden, spreek nieuwe zinnen. Dompel je onder in een nieuwe taal en oefen, oefen, oefen. En voor je het weet spreek je vloeiend Engels! Of verdiep je in kaskrakers uit de wereldliteratuur. Liever aan de slag met je eigen verhalen? Laat ze los op het papier!
Op deze pagina vind je een greep uit ons aanbod.
Kennismakingsles Schrijftechnieken

Wil je graag beter leren schrijven, maar weet je niet zeker of een schrijfcursus écht iets voor je is? Misschien is een kennismakingsles voor jou dé manier om je over de streep te trekken.

kennismakingsles, vrijdag 30 juni

Actie: vakantie-abonnement

Op je handdoek op het strand van de Cote ‘d Azur, in een sloepje op het Sneekermeer of lekker in de hangmat in je eigen achtertuin. Waar je ook bent: vakantie vieren begint met een fijn boek! (Nog) niet lid van dbieb? Voor €7,50 maak je 3 maanden kennis met dbieb.

Lees meer en neem het abonnement meteen


Hebban Reading Challenge

Jezelf meer tijd gunnen om boeken te lezen. Dit vinden we bij dbieb heel belangrijk. Want wie wil er nu niet méér en met nog meer plezier lezen? De Hebban Reading Challenge helpt jou om meer boeken te lezen. Of je nu vijf boeken wilt lezen of honderd, dat maakt helemaal niet uit. Laat je inspireren door de Hebban Crew, de vele andere deelnemers en de lezers op Hebban om de leukste, mooiste, grappigste of spannendste boeken te ontdekken.

doe mee met de challenge

Gratis online cursussen - log in met je lenerspas en start een cursus


Boekentips op tips van dbieb!

Elke week schrijft een medewerker, vrijwilliger of bezoeker van dbieb een boekentip. Ontdek de leukste boeken en abonneer je om via de mail nooit meer een tip te hoeven missen!

tips van dbieb

  • Meer weten?