In dbieb Stiens is tot de verhuizing geen WiFi beschikbaar. Daardoor kunnen de werkplekken niet gebruikt worden. Kopiëren is wel mogelijk. Ook belastingaangifte doen in dbieb Stiens is mogelijk.

Van 11 maart t/m 19 maart 2023 is het weer Boekenweek. In de boekhandel én in dbieb! Want een boekenfeest nodigt uit tot lezen... Toch?

Dit jaar is het thema 'Ik ben alles'. Hiermee vieren we de veelzijdigheid van onze identiteit. Bij dit thema schreef Raoul de Jong het boekenweekessay, met de titel Boto Banja.

Lize Spit schreef het boekenweekgeschenk, dat de titel 'Eerlijke vinder’ kreeg. We zijn er trots op dat Lize op 18 maart naar dbieb Leeuwarden komt!

Boeken bij het thema 'Ik ben alles'

Leestips Arthur JapinBoeken van Lize Spit

Ik ben er niet

Lize Spit Ik ben er niet

De wereld van een jonge vrouw in Brussel stort in wanneer haar vriend een psychiatrische stoornis krijgt.

Leen dit boek

Het smelt

Lize Spit Het smelt

Nadat zij tijdens haar puberteit traumatische gebeurtenissen met twee jongens heeft meegemaakt, keert een jonge vrouw jaren later terug naar haar geboortedorp met een plan voor een soort wraak en een blok ijs in de achterbak van haar auto.

Leen dit boek

Boekenweekgeschenken van eerdere jaren


Boeken van Raoul de Jong

Boekenweekessays van eerdere jaren


Ons digitaal aanbod over literatuur

Recensies in LiteRom

In Literom vind je tienduizenden interviews en recensies over Nederlandstalige literatuur.
 

Naar Literom

Uittrekselbank

In de Uittrekselbank vind je ruim 2.700 uittreksels van Nederlandstalige en buitenlandse literatuur en zo'n 360 auteursportretten. 

Naar de Uittrekselbank

DBNL

Wil je iets opzoeken over de Nederlandse letterkunde, taalkunde of cultuurgeschiedenis? In DBNL vind je een schat aan informatie.

Naar DBNL


E-books over het thema 'Ik ben alles'

Luisterboeken over het thema 'Ik ben alles'