Onze vestigingen zijn open. We doen ons best je bezoek aan dbieb zo veilig mogelijk te maken. We leggen graag uit hoe we dit doen en wat we van onze bezoekers vragen. Tip: lees voor een bezoek aan dbieb onze richtlijnen.

jeugd

dbieb. meer doen dan je deed

In dbieb lees je wat je nog niet eerder las, doe je wat je nog niet eerder deed en zie je wat je nog niet eerder zag. En dat is heel veel. Kijk maar eens naar alle toffe workshops, voorleesuurtjes en voorstellingen. Van de allerkleinsten tot de puber in de dop: dbieb heeft voor elke leeftijd een passend uitje. Om je creatief uit te leven, je programmeer skills te verbeteren, van de natuur te leren of om gewoon ‘iets leuks’ te doen.

Onze kinder- en jeugdactiviteiten zijn in 5 categorieën verdeeld, die je hieronder ziet. Liever alle jeugdactiviteiten in één overzicht? Klik dan hier.

LEGO, robotica & techniek

naar de agenda

LEGO voor jongens, programmeren suf? Welnee! Met LEGO en technische snufjes dagen jongens én meisjes zichzelf uit. Om iets nieuws te leren en tegelijk iets moois te maken.

Natuur

naar de agenda

De natuur geeft rust en avontuur tegelijk! Kijk maar eens naar krioelende beestjes in de bodem. Of maak een kunstwerk met verborgen schatten in de natuur. Het is maar hoe je kijkt!  

Creatief

naar de agenda

Knutselen, borduren, spelen, theater maken. Met je handen, je hoofd, je stem... Creatief bezig zijn is hartstikke leuk en leerzaam. Steeds weer ontdek je iets nieuws bij jezelf.  

Foto, film & gamen

naar de agenda

Word je eigen filmregisseur of ontwikkel je programmeer skills... Zin om iets nieuws te leren? Doe jezelf en anderen versteld staan van het resultaat.

Taal & (voor)lezen

naar de agenda

Lezen is leuk én... hartstikke belangrijk. Daarom lezen we de allerkleinsten al voor en maken we de leukste workshops rondom letters, woorden en verhalen. Met taal verveel je je nooit.

Alle jeugdactiviteiten

naar de agenda

Wil je eerst even lekker rondneuzen? Hier vind je het complete aanbod aan kinder- en jeugdactiviteiten. Ga je de natuur in, of liever creatief aan de slag met LEGO?   

Vragen over het aanbod voor de jeugd

Heb je een vraag over een activiteit voor de jeugd, vul dan hier een contactformulier in.

contact

de nieuwste jeugdboeken