Helaas ervaren sommige klanten momenteel een storing met de Wise-app. Er wordt hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Wel kun je inloggen op Mijn dbieb via www.dbieb.nl Onze excuses voor het ongemak.

boeken laten bezorgen met de bezorgservice

Je boeken thuis laten bezorgen? Dat kan! Onze bezorgservice levert in de gemeente Leeuwarden en de gemeente Tytsjerksteradiel jouw romans, thrillers of tijdschriften gratis bij je thuis!

Boeken laten bezorgen met de bezorgservice

  1. Ga naar de catalogus op dbieb.nl en zoek in de collectie een boek uit dat aanwezig is in dbieb Leeuwarden. Je kunt max. 5 boeken kiezen.
  2. Vul het bestelformulier in en mail dit naar dbieb. Lukt dat niet? Geef dan telefonisch je lijstje met gewenste boeken door aan onze klantenservice via 058-2347 777. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.
  3. Je kunt de boeken zelf uitkiezen of je laten verrassen. Dit kun je aangeven op het bestelformulier.
  4. Wil je boeken voor meerdere personen uit je gezin laten bezorgen? Vul dan per gezinslid een apart formulier in.
  5. Wij bezorgen de boeken binnen vijf werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan bezorgen we bij de buren als je hier in het formulier toestemming voor hebt gegeven.  
  6. Vul op het bestelformulier altijd het telefoonnummer in waar je op te bereiken bent. Bestelformulieren zonder ingevuld telefoonnummer kunnen we helaas niet in behandeling nemen.
  7. De chauffeur zet de tas met boeken bij de voordeur. Hij belt aan en wacht op veilige afstand tot je de boeken binnenhaalt. Je hoeft je bibliotheekpas niet aan de chauffeur te tonen.
  8. Wil je de geleende boeken ook weer laten ophalen? Geef dit dan aan op het bestelformulier. 

bestel hier je boeken voor bezorging


Hulp bij de online catalogus

Heb je hulp nodig bij het zoeken in de catalogus? Bekijk het stappenplan en ontdek hoe je via de online catalogus je favoriete boeken kunt vinden.

terug naar hulp bij materiaal lenen


Heb je hulp nodig? Dan helpen we je graag!

Neem contact met ons op