Helaas ervaren sommige klanten momenteel een storing met de Wise-app. Er wordt hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Wel kun je inloggen op Mijn dbieb via www.dbieb.nl Onze excuses voor het ongemak.

bestelformulier bezorgservice

Je boeken thuis laten bezorgen? Dat kan! Onze bezorgservice levert in de gemeente Leeuwarden en de gemeente Tytsjerksteradiel jouw romans, thrillers of tijdschriften gratis bij je thuis!  

N.B. Voor hulp bij het invullen kun je bellen met onze klantenservice op 058 2347 777 (ma t/m vr 09:00 - 17:00 uur).

Zo werkt het:
Stap 1:  Zoek in de digitale catalogus op onze website de gewenste boeken op. Controleer in de catalogus of het gewenste boek, tijdschrift of dvd in dbieb Leeuwarden aanwezig is.

Zo doe je dat:

  • zoek een boek in de catalogus
  • bij elk boek staat een knop ‘Aanwezig, waar?’. Als je daarop klikt krijg je een lijstje ‘Hier staat het’. Staat  dbieb Leeuwarden daarbij, dan kun je het boek bestellen. 

Of bekijk het stappenplan om te controleren of het gewenste boek in  dbieb Leeuwarden staat.

Stap 2: 

  • Is  de titel  aanwezig, vul deze dan in op het formulier.
  • Vul  je gegevens  in. Let hierbij goed op dat je adres juist is en dat je een telefoonnummer hebt ingevuld. Bestelformulieren zonder ingevuld telefoonnummer kunnen we helaas niet in behandeling nemen.
  • Je aanvraag komt  via  de mail bij ons binnen.Wij bezorgen de boeken binnen vijf werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan bezorgen we bij de buren als je daar onderaan dit formulier toestemming voor hebt gegeven.
  • Onze medewerkers doen hun uiterste best om zoveel mogelijk aanvragen te honoreren. Het kan zijn dat niet al jouw boeken aanwezig zijn of dat sommige boeken al zijn aangevraagd door iemand anders. We streven ernaar minimaal drie boeken voor jou te reserveren. Het kan ook zijn dat onze medewerkers op basis van het aangevraagde een alternatieve titel voor jou zoeken.

Let op:

  • Thuis bezorgen kan alleen in  de gemeente Leeuwarden en de gemeente Tytsjerksteradiel
  • Bij de bezorging zet de chauffeur de tas met boeken bij de voordeur. Hij belt aan en wacht op veilige afstand tot je de boeken binnenhaalt.  Je hoeft je bibliotheekpas niet  aan de chauffeur te tonen.  
  • Wil je eerder geleende boeken meegeven? Geef dit dan aan op het bestelformulier.

Dit nummer staat op je lenerspas

Graag de volgende boeken voor mij klaar zetten:

schrijver en titel

schrijver en titel

schrijver en titel

schrijver en titel

schrijver en titel

Ik laat mij graag verrassen:

Vink een of meer favoriete genres aan.

Grootletterboeken nodig?

Vul je leeftijd in

Vul een of meer onderwerpen in

Ik wil mijn geleende boeken graag meegeven

Je bestelling wordt binnen vijf werkdagen bij je thuisbezorgd.

Ik geef toestemming om mijn bestelling bij de buren af te leveren als ik niet thuis ben.Verplicht