Nieuwsbrieven en social media

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een van de nieuwsbrieven van dbieb en blijf op de hoogte van nieuws, leuke activiteiten en boekentips voor jong en oud.

En volg ons via de social media kanalen van dbieb.
 

dbieb nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten, zoals: workshops, lezingen en voordeelacties. Mis geen enkel nieuwtje van dbieb.

meld je aan

dbieb junior

De tofste activiteiten, het laatste nieuws en handige leestips in je mailbox. Speciaal voor kinderen, ouders, en grootouders.

meld je aan

aanwinsten in je mail

Als lid van dbieb kun je een gratis abonnement nemen op aanwinstenmails. Je kunt daarbij aangeven in welke genres en onderwerpen je geïnteresseerd bent. Je ontvangt vervolgens tweewekelijks per e-mail een overzicht van de relevante aanwinsten van je eigen bibliotheek.

Hoe krijg ik de aanwinsten-attendering in mijn mailbox?

  • Log in op `mijn dbieb`
  • Kijk in de rechter rij op berichtvoorkeuren, kies tabblad aanwinstenmail
  • Onder Beschikbare abonnementen kun je je aanmelden voor een  genre of onderwerp. Onder Reeds aangemeld voor kun je je eenvoudig weer afmelden.

tip van dbieb

Elke week schrijft een medewerker, vrijwilliger of bezoeker van dbieb een boekentip.

Deze tips van dbieb geven je een extra kijkje in ons brede aanbod en verrassen je met titels die je zelf misschien niet zo snel had uitgezocht. Ontdek de leukste boeken en abonneer je om via de mail nooit meer een tip te hoeven missen.

De nieuwsbrief verschijnt een keer per week. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden.
 

meer informatie over tips van dbieb

meld je aan

jeugdtips van dbieb

Elke week deelt een leesconsulent van dbieb een jeugdboekentip met (les)suggesties voor leerkrachten & ouders.

Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief. Je ontvangt dan elke week de nieuwste tip in je mailbox. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden.

meer informatie over begin de week met een boek

meld je aan