Helaas ervaren sommige klanten momenteel een storing met de Wise-app. Er wordt hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Wel kun je inloggen op Mijn dbieb via www.dbieb.nl Onze excuses voor het ongemak.

dbieb

Vandaag open

dbieb Leeuwarden
08:30 - 20:30
dbieb Burgum
13:00 - 17:30
dbieb Grou
13:30 - 17:30
dbieb Gytsjerk
13:30 - 20:30
dbieb Stiens
13:30 - 17:30

Triceratops in Leeuwarden

Tickets

Melanie During

Dining with dino's

Swingen met Raptiel!

Nieuwe manier van inloggen

Goed nieuws! Alle openbare bibliotheken in Nederland gaan samenwerken met één inlogsysteem. Sinds vandaag kun je met jouw bibliotheekaccount niet alleen inloggen bij je eigen bibliotheek, maar bijvoorbeeld óók bij de online Bibliotheek om e-books of luisterboeken te lenen. Wel zo makkelijk!

hulp bij inloggen


Vacature projectleider

Lees meer over ons  • In dbieb

    Geniet van een lekker kopje koffie of thee, spreek af met vrienden of collega's.  In dbieb is bovendien gratis WiFi en je kunt er printen en kopiëren.

  • Werken en studeren

    In alle vestigingen van dbieb zijn plekken waar je kunt werken of studeren, met of zonder computer. In dbieb is gratis WiFi en kun je printen en kopiëren.

  • Kranten en tijdschriften

    De Volkskrant lezen of lekker in de Linda neuzen? In dbieb liggen tientallen tijdschriften en kranten voor je klaar, of je nu lid van dbieb bent of niet.

Informatiepunt Digitale Overheid

In dbieb kun je gratis terecht met vragen over de digitale overheid. We helpen je op weg of verwijzen je door naar de juiste persoon. Ook als je geen lid bent.

informatiepunt digitale overheid