de online Bibliotheek

terug naar collectie

Ben je lid van dbieb? Dan mag je gratis e-books, luisterboeken en tijdschriften downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde dbieb.

Inloggen

Log hier in als je al e-books, luisterboeken of tijdschriften leent.

 

log in

Registreren

Registreer je voor de Online Bibliotheek met pasnummer en wachtwoord van mijn dbieb. (klik op hulp bij inloggen als het niet lukt of bekijk eerst het filmpje hiernaast).

registreer je nu

Hoe werkt het registreren?

Favoriete e-books van dbieb

Favoriete luisterboeken van dbieb

Digi-bieb - gratis inloopspreekuur

Heb je vragen over het digitale aanbod van dbieb, zoals e-books, e-readers, databanken en apps van dbieb? Kom eens langs bij de digi-bieb. Een van onze medewerkers helpt je op weg met al je vragen. Iedere dinsdag van 15.00-16.00 uur in dbieb Leeuwarden (uitgezonderd juli, augustus en de schoolvakanties).

lees meer over de digi-bieb

meld je aan voor telefonische hulp

Huur een e-reader van dbieb

Wil je in één keer tien boeken lenen op een klein apparaatje? Dat kan. Als lid van dbieb kun je een e-reader huren. Hierop kun je tien boeken laten zetten uit het uitgebreide aanbod van de online Bibliotheek. Van biografie en waargebeurd, tot fantasy, spanning, geschiedenis en literatuur. De medewerker van dbieb plaatst de boeken samen met jou op de e-reader. Voor € 5,- heb je een e-reader drie weken lang in huis.

maak een afspraak voor het huren van een e-reader

Nieuw in de collectie 📱

Bekijk alle e-books

Nieuwe luisterboeken in de collectie 🎧

Bekijk alle luisterboeken

Tijdschriften lezen in de app

Lees ook tijdschriften in de app van de online Bibliotheek. Of je nu houdt van gierende banden, yin yoga, roddel of opinie: wij hebben er een tijdschrift van in de collectie. Kijk welke titels we hebben!

Kijk welke tijdschriften we hebben


Lezen op ieder apparaat

Op je telefoon of tablet

Naar de online Bibliotheek

Met de online Bibliotheek-app leen, lees en luister je overal e-books, luisterboeken én tijdschriften!

Leer meer over de app

Op je e-reader

Naar de online Bibliotheek

Wil je boeken lezen op je e-reader? Dat kan, met de software van Adobe Digital Editions. De online Bibliotheek helpt je graag verder. 

Ontdek hoe het werkt

Op je pc of laptop

Naar de online Bibliotheek

Lees je liever op je computer of laptop? Je kunt onze e-books ook lezen in je browser. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding.

Ontdek hoe het werkt

Meer weten over de online Bibliotheek?