te doen

cursus of activiteit boeken?

Zoek de gewenste cursus of activiteit in de zes blokken hierboven en schrijf je in op de manier die aangegeven staat. Lukt het niet? Download dan hier een inschrijfformulier. Stuur het op naar dbieb of lever het in bij een van onze vestigingen.

inschrijfformulier

digi bites

cursussen van dbieb

In de maand oktober vragen we speciale aandacht voor ons digitale aanbod met als hoogtepunt digi bites - je leven online: een tof festival voor jong en oud, zaterdag 20 okt, 11.00-16.00 uur, gratis toegang (aanmelden niet nodig). dbieb Leeuwarden. 

Voor leerkrachten en directies uit het primair onderwijs is er een gratis inspiratiebijeenkomst op 31 oktober.

cursussen

Boek ook eens één van onze cursussen, workshops of lezingen. Bijvoorbeeld een talencursus of een lezing over spraakmakende boeken, muziek of kunst.

digitaalhuis

Het is soms best lastig om bij te blijven. Zeker wanneer je internet,  computers en DigiD lastig vindt. Of wanneer je problemen hebt met lezen en schrijven. Dan is dbieb er ook voor jou.  

werkplaats

De Werkplaats is een nieuwe plek in dbieb waar je alles leert over programmeren, games, apps, nieuwe media en nieuwe technologie.
 

advies in dbieb

Heb je vragen over werk zoeken/vinden, vrijwilligerswerk of wil je een coachingsgesprek? Ook met vragen over financiële zaken, wonen of huishouden kun je voor gratis advies terecht bij verschillende spreekuren in dbieb.

leen een fries

Leen een Fries

LeeneenFries.nl is een platform voor uitwisseling. Hier kun je kennis, verhalen of ervaring aanbieden en opdoen. Het gaat om de leuke ontmoeting. Maak een profiel aan, deel of zoek een activiteit, spreek af en ontmoet!

taal voor kinderen

Veel voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Dbieb ondersteunt daarbij en organiseert ook zelf voorleesactiviteiten.