Onze vestigingen zijn open. We doen ons best je bezoek aan dbieb zo veilig mogelijk te maken. We leggen graag uit hoe we dit doen en wat we van onze bezoekers vragen. Tip: lees voor een bezoek aan dbieb onze richtlijnen.

te doen

dbieb. meer doen dan je deed

Er is heel veel te doen bij dbieb. Onze doe-collectie bestaat uit cursussen, workshops, lezingen, colleges, evenementen en voorstellingen. Voor wie veel tijd heeft, of iets minder. Voor wie aan iets nieuws wil beginnen of zich wil verdiepen. Voor wie nieuwe ervaringen wil opdoen of nieuwe mensen wil ontmoeten. Bij dbieb kun je jezelf op duizend-en-één manieren uitdagen, inspireren en ontwikkelen. Bekijk hier alle cursussen en activiteiten voor volwassenen.

Taal & literatuur

taal en literatuur

Dompel je onder in een nieuwe taal. Of verdiep je in kaskrakers uit de wereldliteratuur. Liever aan de slag met je eigen verhalen? Laat ze los op het papier!

Kunst & cultuur

Kunst & cultuur

(Her)ontdek het verleden. Van Beethoven en Mozart of Martin Scorsese en Roman Polanski. Of duik in je eigen familiegeschiedenis. Het verleden verrast en verandert je blik op het nu.

Filosofie & levensvragen

filosofie en levensvragen

Sta eens stil. Onderzoek. En durf te twijfelen. Laat je gidsen door grote denkers als Spinoza & Descartes. Of dompel je onder in de wereld van astrologie. Verruim je blik!

Creatief

creatief

Op papier. Met potlood, penseel en portretmodel. In de aarde. Met hark, schoffel en groene vingers. Maak je kennis met verschillende technieken en materialen. Wakker de creativiteit in jezelf aan!

Coaching & communicatie

Coaching & communicatie

Ontdek jezelf en de wereld om je heen. Laat oude patronen los en gun jezelf de ruimte om te groeien. Verbeter je communicatie, maak relaties mooier en versnel je persoonlijke ontwikkeling.

Digitaal & computer

digitaal en computer

De wereld digitaliseert razendsnel. Het kan best lastig zijn om ‘bij te blijven’. In onze cursussen gaan we praktisch aan de slag met digitale uitdagingen en doe je veel handige weetjes op.

Vragen over cursussen of activiteiten

Heb je een vraag over een cursus of een activiteit, vul dan hier een contactformulier in.

contact