te doen

dbieb. meer doen dan je deed

Er is heel veel te doen bij dbieb. Onze doe-collectie bestaat uit cursussen, workshops, lezingen, colleges, evenementen en voorstellingen. Voor wie veel tijd heeft, of iets minder. Voor wie aan iets nieuws wil beginnen of zich wil verdiepen. Voor wie nieuwe ervaringen wil opdoen of nieuwe mensen wil ontmoeten. Bij dbieb kun je jezelf op duizend-en-één manieren uitdagen, inspireren en ontwikkelen. Bekijk hier alle cursussen en activiteiten voor volwassenen.


The Glass Room: een kijkje in je online leven

Van 19 augustus tot en met 24 oktober 2021 voor het eerst te zien in Nederland: The Glass Room. Een unieke en internationale tentoonstelling met werken van kunstenaars over data en privacy. Naast de tentoonstelling zijn er veel activiteiten voor jong en oud.

meer informatie over the glass room

Colleges, lezingen, cursussen, voorstellingen en evenementen

Agenda

agenda

Klik hierboven voor alle activiteiten van dbieb.

Taal & literatuur

Kunst & cultuur

Psychologie & zingeving

Creatief & culinair

Coaching & communicatie

Digitaal & computer

Meer doen met je lenerspas

  • Online cursussen

    Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van dbieb kun je ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op een moment dat het jou uitkomt.

  • Voordeel met je biebpas

    Lid zijn van dbieb heeft veel voordelen! Met je lenerspas kun je niet alleen boeken lenen, je krijgt ook korting op heel veel uitjes in Fryslân.