Vanaf maandag 28 november sluiten alle vestigingen om 17.00 uur. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht en hanteert dbieb de anderhalvemeter richtlijn. Activiteiten in de avonduren zijn uitgesteld tot na 18 december. Voor activiteiten die plaatsvinden in de Kapel, vragen we een coronatoegangsbewijs. Bekijk onze aangepaste richtlijnen.

e-reader huren

e-reader huren voor boeken van online bibliotheek

Wil je in één keer tien boeken lenen op een klein apparaatje? Dat kan. Bij dbieb kun je een e-reader huren. Hierop kun je tien boeken laten zetten uit het uitgebreide aanbod van de online Bibliotheek. Van biografie en waargebeurd, tot fantasy, spanning, geschiedenis en literatuur. De medewerker van dbieb plaatst de boeken samen met jou op de e-reader. Voor € 5,- heb je een e-reader drie weken lang in huis.

Je kunt hieronder een afspraak maken om een e-reader te reserveren. Wij bellen je daarna om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak zorgen we dat je account bij de Online Bibliotheek op orde is. Daarna zetten we de tien boeken die je graag wilt lezen op de e-reader. De uitleentermijn van de e-reader kan niet verlengd worden: de boeken worden na drie weken automatisch onleesbaar.

N.B. Het is ook mogelijk om de e-reader voor drie weken te huren zonder boeken erop. Vraag ernaar bij de balie of reserveer de e-reader meteen.

Wil je meer weten, lees dan de voorwaarden.

Leenvoorwaarden e-reader

Meld je aan voor het huren van een e-reader. Wij bellen je om een afspraak te maken.