e-reader huren

e-reader huren voor boeken van online bibliotheek

Wil je in één keer tien boeken lenen op een klein apparaatje? Dat kan. Als je lid bent van dbieb kun je een e-reader huren. Hierop kun je tien boeken laten zetten uit het uitgebreide aanbod van de online Bibliotheek. Van biografie en waargebeurd, tot fantasy, spanning, geschiedenis en literatuur. Een  medewerker van dbieb Leeuwarden plaatst de boeken samen met jou op de e-reader. Voor € 5,- heb je een e-reader drie weken lang in huis (in de maanden juni, juli en augustus is de uitleentermijn standaard 6 weken).

Je kunt hieronder een afspraak maken om een e-reader te reserveren. Wij bellen je daarna om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak zorgen we dat je account bij de Online Bibliotheek op orde is. Daarna zetten we de tien boeken die je graag wilt lezen op de e-reader. De uitleentermijn van de e-books kan niet verlengd worden: de boeken worden na drie weken automatisch onleesbaar.

N.B. Het is ook mogelijk om de e-reader voor drie weken te huren zonder boeken erop. Vraag ernaar bij de balie of reserveer de e-reader meteen.

Wil je meer weten, lees dan de voorwaarden.

Leenvoorwaarden e-reader

Meld je aan voor het huren van een e-reader. Wij bellen je om een afspraak te maken voor hulp om boeken op de e-reader te zetten. In overleg kan de afspraak plaats vinden in dbieb Leeuwarden, telefonisch of we kunnen informatie toesturen waarmee je zelf de gewenste boeken op de e-reader kunt zetten.