Helaas ervaren sommige klanten momenteel een storing met de Wise-app. Er wordt hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Wel kun je inloggen op Mijn dbieb via www.dbieb.nl Onze excuses voor het ongemak.

Pressreader - digitale kranten

Meer digitaal aanbod van dbieb

Pressreader

Pressreader is een groot bestand met buitenlandse en Nederlandse kranten. Je kunt dit inzien in dbieb. Via de Pressreader app kun je in dbieb de kranten op je eigen smartphone, laptop of tablet downloaden. Ook kun je via Pressreader thuis de kranten lezen. PressReader bevat talloze binnen- en buitenlandse kranten zoals Wall Street Journal, Le Figaro en El Mundo. Daarnaast vind je er ook bekende tijdschriften als Top Gear, Paris Match, Health Food Guide en Classic Cars. De volledige kranten en tijdschriften worden gepresenteerd in de originele opmaak. Het archief gaat tot 90 dagen terug. PressReader is door iedereen te gebruiken, ook als je géén lid bent van dbieb.

In dbieb

 

Pressreader is beschikbaar op de publiekscomputers in alle vestigingen van dbieb. In dbieb Leeuwarden staat bovendien een groot scherm waar je de kranten uit Pressreader gemakkelijk kunt lezen.

 

PressReader in dbieb

In dbieb en thuis via de app

Via de Pressreader app kun je zeven dagen lang kranten en tijdschriften gratis downloaden op je tablet of smartphone!
De vestigingen van dbieb zijn hotspot voor het downloaden van kranten op je tablet of smartphone.

Zo gebruik je Pressreader:

  • Download de app Pressreader
  • Maak in één van de vestigingen van dbieb verbinding met het gratis WiFi netwerk
  • Open de app
  • Download de gewenste kranten
  • Lees ze vervolgens thuis of onderweg

Nadat je bij een bibliotheekbezoek met je tablet, laptop of mobiel via het Wifi-netwerk contact hebt gemaakt met de PressReader app, kun je daarna nog een week lang gratis kranten en tijdschriften downloaden in de app, dus ook thuis of onderweg! Wil je daarna de app weer gebruiken, dan kun je in de bibliotheek opnieuw contact maken. Daarna kun je de kranten weer een week gratis downloaden.

meer over de pressreader app

Kranten lezen vanuit huis

 

Wil je kranten vanuit huis lezen? Ga dan vanaf deze pagina naar Pressreader via het account van dbieb. Inloggen is niet nodig.

Lukt het niet? probeer dan de app.


 

pressreader thuis