Helaas ervaren sommige klanten momenteel een storing met de Wise-app. Er wordt hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Wel kun je inloggen op Mijn dbieb via www.dbieb.nl Onze excuses voor het ongemak.

Met vlag en wimpers

Karin Bloemen

4-5-2023 Tip van Jannie

Een paar jaar geleden kwam het boek “Mijn eigen verhaal” van Karin Bloemen uit. Dat boek ging over haar persoonlijke leven van kind tot nu. Onder andere het misbruik door haar stiefvader en de tragische dood van haar zus passeerden de revue. Een aangrijpend boek!  

Nu is er een boek over haar professionele leven: “Met vlag en wimpers”. Karin zit veertig jaar in het vak en daar mag aandacht aan besteed worden! Het boek is opgedeeld in verschillende tijdsbestekken waarin onder andere verteld wordt hoe het allemaal begon, hoe de theatertournees zijn ontstaan en waarom ze toch in vredesnaam als televisiepresentatrice ten tonele verscheen terwijl ze daar helemaal niets mee had. Ook wordt er teruggekeken op het faillissement van het theaterproductiebureau waar ze eind jaren 80 mee werkte en hoe ze daardoor in de financiële problemen kwam. Haar bun-out en hoe ze hier weer uitkwam wordt ook uitgebreid beschreven. Tevens zijn er gesprekken met bassist en bandlid Norbert Sollewijn Gelpke, haar kostuum- en decorontwerper Jan Aarntzen, haar tourmanager Carina de Knegt en haar echtgenoot Marnix Busstra.  

Het is een heerlijk, vlot te lezen boek geworden met veel, heel veel foto’s.  

Leen deze titel

Jannie

Medewerker informatie & advies

Het schijnt dat ik al kon lezen voordat ik naar school ging. Zelf weet ik dat niet meer, wel dat ik zolang ik me kan herinneren een lezer ben geweest. Als ik in een boek zit kun je tegen me praten wat je wil, maar ik zal je dan niet horen. De laatste tijd lees ik veel biografieën, deze zul je bij mijn tips vast regelmatig voorbij zien komen. Horror en science fiction zijn aan mij niet besteed, voor de rest lees ik alle genres door elkaar. Heerlijk, die afwisseling!

Meer tips van dbieb

terug naar tips van dbieb